-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 24

Filmas „Projektas X“ parodys jaunimo šėlsmą, apie kurį nekalbama viešai

Vakarėlis, apie kurį galima tik pasvajoti – taip trumpai galima apibūdinti naujojo filmo „Projektas X“ (angl. „Project X“) pagrindinę idėją. Filmo „Pagirios Las Vegase“ režisieriaus Toddo Phillipso prodiusuota juosta Lietuvos kino teatrus pasieks kovo 9 dieną ir privers žiūrovus leipti iš juoko, prisiminti nežabotas linksmybes ir stebėti, kaip jaunimėlio namai ir visa kaiminystė virsta tikru pragaru.
Kadras iš filmo „Projektas X“
Kadras iš filmo „Projektas X“ / Nuotraukos iš „ACME Film“ archyvo

„Projektas X“ pasakoja apie tris nežinomus vidurinės vyresniokus, kurie sumano pagaliau išgarsinti savo vardus. Iš pradžių jų mintis atrodo palyginti nekalta – vaikinai nori surengti tokį vakarėlį, kurio svečiai jo niekuomet nepamirštų... Bet jie svajodami nežino, ko sulauks. Žinia apie linksmybes pasklinda akimirksniu, o vakarėliui prasidėjus viskas sukasi tarsi karuselėje – norinčių papramogauti gretos sparčiai gausėja, iliuzijos žlunga, prisiminimai nublanksta, gimsta legendos.

Pasak kino kūrėjų, „Projektas X“ – tai įspėjimas tėvams ir policijos pareigūnams. Šį filmą režisavo muzikinių vaizdo klipų kūrėjas Nima Nourizadehas, sukūręs tokius klipus kaip grupės „Hot Chip“ hitų „Over and Over“ ar „Ready For the Floor“. Taip pat kine debiutuojantis režisierius yra dirbęs su Lilly Alen, Marku Ronsonu ir kitais žinomais atlikėjais.

Beprotiškai juokingas, atviras ir šokiruojantis „Projektas X“ dėl kiek šiurkštoko ir seksualaus turinio yra skirtas tik suaugusiems žiūrovams nuo 18 metų. „Nuogybės, svaigalai, gėrimai, nepadorios kalbos, nūtruktgalviškas elgesys ir chaosas – šių dalykų filme rasite su kaupu, nes visi jie būdingi paauglių vakarėliams“, – teigia naujosios, Los Andžele filmuotos juostos kūrėjai.

Namų vaizdelio stiliumi kurtas filmas atskleis, kas nutinka, kai draugai ir nepažįstami bičiuliai praranda saiką, vakarėlis įsisiūbuoja taip, kad tėvo automobilis „įkrenta“ į baseiną, kaimynai pasiunta, šuo šokinėja ant batuto, o vėliau viskas liepsnoja ugnyje.

Kaip atrodo vakarėlis, virtęs chaosu, ir ar jį rengti buvo verta – sužinosite jau nuo kovo 9 dienos, pažiūrėję filmą „Projektas X“.

Filmo anonsas:

VIDEO: Project X - Official Trailer 2 [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius