-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 26

Filmas „Zero 2“ savaitgalį pralenkė net „Įsikūnijimą“!

Sausio 22 dieną startavęs naujas lietuviškas filmas „Zero 2“ (rež. Emilis Vėlyvis) su kaupu pateisino ir filmo kūrėjų, ir žiūrovų lūkesčius. Surinkęs 13250 kino lankytojų auditoriją, „Zero 2” užėmė pirmą vietą Lietuvoje praėjusį savaitgalį rodytų filmų TOP-10.
Filmas „Zero 2“
Filmas „Zero 2“ / Pauliaus Makausko nuotr.

Žiūrovai filmą įvertino labai teigiamai – aplodismentai skambėjo beveik po kiekvieno seanso, internete rašytuose komentaruose mirgėjo epitetai „super, jėga, geriausia komedija, galinga humoro dozė, užskaitau!”, o juokas kino salėse skambėjo nuo pirmų filmo minučių.

„Kviečiu į kino teatrus filmo dar nemačiusius žiūrovus. Kaip suprantu iš atsiliepimų, žmonės filmu patenkinti. Džiaugiuosi, kad nenuvylėme žiūrovų, nes filmas kurtas jiems“, – savaitgalio rezultatus komentavo filmo režisierius Emilis Vėlyvis.

Filmas „Zero 2“ pasakoja apie dviejų bičiulių smogikų Maxo ir Silvestro nuotykius, laviruojančius ties absurdo riba. Smogikai gauna iš pažiūros paprastą mafijos užduotį – surasti pagrobtą narkotikų kurjerį, - ir netikėtai įsisuka į viską ištaškantį bulvarinių aistrų, silikoninių krūtų ir šeimyninių išdavysčių tornadą. Dvidešimt keturios paieškų valandos virsta tikra muilo opera, o kai pasiutę persekiotojai pagaliau prisikasa prie „tiekėjo“, jie atskleidžia visiškai beprotišką sąmokslą. Šiuo metu filmas rodomas Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Klaipėdoje, Alytuje, Marijampolėje ir Visagine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius