Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 23

Filme „Diktatorius“ – Latvijoje pagamintas prabanga pritrenkiantis automobilis

Jo ekscelencija admirolas generolas Aladinas, Vadijos Respublikos lyderis patikėjo ypatingą užduotį kompanijai „Dartz Motorz“, kuriančiai šarvuotas transporto priemones aukščiausiems šalies valdžios organų atstovams. Maloningasis Aladinas automobilių gamintojui įsakė sukurti riboto tiražo paauksuotus visureigius, kurie jau netrukus pasieks prekybos vietas.
Sacha Baronas Cohenas su palydovėmis
Sacha Baronas Cohenas su palydovėmis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ypatingieji automobiliai buvo pristatyti „Top Marques Monaco“ parodoje, vykusioje balandžio 19-22 dienomis Monake, renginį globojant Monako kunigaikščiui Albertui II. Oficialūs Vadijos Respublikos informacijos šaltiniai sekmadienį pasibaigusios parodos nekomentuoja ir kol kas nepateikia jokio pranešimo spaudai. Kol kas žinoma tik tiek, kad Latvijos kompanija „Dartz Motorz“ save vadina Rygoje veikusios įmonės „RussoBaltique“ tradicijų tesėja ir šios kompanijos įpėdine. „RussoBaltique“ kūrė automobilius Rusijos Imperijos caro šeimai, o „Dartz Motorz“ specializuojasi gamindama šarvuotas transporto priemones Vadijos Respublikos išrinktiesiems.

Maloningajam Aladinui kuriamas paauksuotas automobilis „Prombron“ jau dabar vadinamas greičiausiu ir manevringiausiu prabangių šarvuočių klasės automobiliu. Pasižymintis superautomobilio galiomis ir kosminio laivo technologijomis, transporto priemonių rinkoje „Prombron“ visureigis išsiskiria absoliučiai visomis savo savybėmis. Vertinant automobilio saugumą ir patikimumą, Vadijos Respublikos lyderio automobilis taps istorine transporto priemone, pranokusia B2 saugumo standartą ir įkopusia į naują – B7+ lygį.

Admirolo generolo Aladino visureigio kaina svyruos nuo 500 iki 750 tūkstančių JAV dolerių, priklausomai nuo automobilio sudėties. Pranešama, kad rankų darbo automobilio salone įrengtos ne tik masažo sėdynės, aptrauktos prabangių gyvūnų oda ir kailiais, tačiau ir lentynos vyno buteliams, pagamintos iš natūralios medienos, taip pat šampano butelių šaldymo įranga. Visureigio gale net įrengtas atskiras kambarys, kuriame galima gabenti šešias pagrobtas aktores arba tiek pat gęstančių topmodelių. Oficialiame pranešime spaudai pabrėžiama, kad kiekvienas, pirkdamas maloningojo šalies lyderio sukurtus paauksuotus automobilius, teisiškai sutinka pasimylėti su geidžiamiausiu visų laikų jaunikiu Aladinu.

Vadijos Respublikos atstovai spaudai teigia, jog tai nėra tik reklaminis triukas, o netikintys šalies vadovo galia, maloningumu ir neišpasakytais jo turtais visu tuo įsitikinti galės gegužės 18 dieną, kai kino ekranus Lietuvoje ir pasaulyje pasieks jo ekscelencijos admirolo generolo Aladino, Vadijos Respublikos lyderio, garbei sukurtas filmas „Diktatorius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius