Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 05

Filmo „Džekas milžinų nugalėtojas“ aktorius Nicholas Houltas graibstyte graibstomas – jis filmuosis su Charlize Theron

Lietuvos kino teatrų ekranus pagaliau pasiekė užburiantis nuotykių filmas „Džekas milžinų nugalėtojas“ (angl. „Jack the Giant Slayer“), kuriame žiūrovai išvys naują ir itin vaizdingą pasakos apie pupą, išaugusią iki dangaus, interpretaciją.
Nicholas Houltas
Nicholas Houltas / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Pagrindinį jauno ūkininko Džeko vaidmenį filme atliko šiuo metu itin įvairiais pasiūlymais filmuotis naujuose projektuose atakuojamas britų aktorius Nicholas Houltas. Vaikino meistriškumas ir įtaigumas neliko nepastebėtas, tad su Džekui būdinga drąsa ir narsa jis sparčiai kopia karjeros laipteliais.

23-ejų N.Houltas šiemet sulaukė didelio kino bendruomenės dėmesio dėl to, kad pasirodė žiūrovų įvertintoje romantinėje siaubo komedijoje „Šilti kūnai“ ir šiandien Lietuvą pasiekusiame fantastinių nuotykių filme „Džekas milžinų nugalėtojas“. Nors vaikinas, anksčiau susitikinėjęs su šiemet „Oskarą“ pelniusia aktore Jennifer Lawrence, dar kuklinasi savo žvaigždės statuso, panašu, kad jo laukia Holivudo aukštumos. N.Houltas debiutavo kine pasirodydamas itin sėkmingame 2002-ųjų filme „Gyvenimas pagal jį“ (angl. „About a Boy“) su Hugh Grantu. Taip pat žiūrovai šį aktorių galėjo išvysti filme „Iksmenai: pirma klasė“.

Portalas Deadline.com paskelbė, kad būtent N.Houltas buvo pasirinktas atlikti vaidmenį naujajame filme „Dark Places“, sukurtame pagal pripažinimo sulaukusį mistinį 2009 metų Gillian Flynn romaną. Pagrindinę heroję Libi Dei naujojoje juostoje vaidins žavingoji Charlize Theron. Ji įkūnys moterį, kuriai teks ieškoti tiesos apie tai, kaip buvo nužudyta jos šeima, kai ji buvo dar vaikas. Prieš du dešimtmečius už nusikaltimą atsakyti teko herojės broliui. Filme, kurį režisuos Gillesas Paquet-Brenneris, N.Houltas atliks keistoko vaikino Lailo vaidmenį. Jis – organizacijos „Kill Club“, kuri abejoja Libi brolio kaltumu, narys. Filme taip pat pasirodys jauna aktorė Chloe Moretz, vaidinusi tokiose juostose kaip „Nakties šešėliai“, „Hugo išradimas“, „Įsileisk mane“.

O kol N.Houltas triūsia naujojo projekto filmavimo aikštelėje, Lietuvos kino teatruose jau galima išvysti juostą „Džekas milžinų nugalėtojas“, kurią režisavo filmų apie „Iksmenus“ kūrėjas Bryanas Singeris. Fantastiniame nuotykių filme žavią ir drąsią princesę suvaidino britų aktorė Eleanor Tomlinson, taip pat juostoje pasirodė Ewanas McGregoras, Stanley Tucci ir kiti žinomi aktoriai.

Balandžio 5-ąją Lietuvos kino teatrus pasiekusio filmo „Džekas milžinų nugalėtojas“ anonsas:

VIDEO: Filmo „Džekas milžinų nugalėtojas“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius