Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 10

Filmo „Galutinis tikslas 5“ žvaigždė muzikiniame klipe parodijuoja kitas siaubo filmo dalis

Tokiuose populiariuose serialuose kaip „Liežuvautoja“ ir „Mad Men“ nusifilmavusį Milesą Fisherį netrukus bus galima pamatyti ne tik kino teatruose pasirodysiančiame siaubo trileryje „Galutinis tikslas 5“. Visai neseniai internete pasirodė naujausias vaizdo klipas dainai „New Romance“, kuriame nuo dešimties metų dainuojantis, o vėliau į Holivudą patekęs vyras parodijuoja ankstesnes „Galutinio tikslo“ dalis.
Miles Fisher
Miles Fisher / "Acme Film" archyvo nuotr.
Temos: 1 Tikslas

1997-aisiais televizijoje savo karjerą pradėjęs Jamesas Leslie Milesas Fisheris, vėliau savo vardą susipaprastinęs iki Mileso Fisherio, po poros metų jau vaidino pilnametražiuose filmuose, o tikrosios šlovės valandos sulaukė suvaidinęs vieną pagrindinių vaidmenų siaubo juostoje „Galutinis tikslas 5“.

Tačiau priimdamas pasiūlymus filmuotis kine, M. Fisheris nepamiršo ir didžiosios savo aistros muzikai, todėl iki šiol su grupe „Harvard Krokodiloes“ jau yra spėjęs aplankyti daugiau nei 30 šalių visuose žemynuose. Taip pat turėjo ir solinių pasirodymų, o 2008-aisiais išleido albumą „Miles Fisher“. Kiek vėliau jis nufilmavo vaizdo klipą dainai „This Must Be The Place“, kuris vien puslapyje Break.com per vieną dieną buvo peržiūrėtas daugiau nei 200 tūkstančių kartų.

Antrasis jo dainos vaizdo klipas „New Romance“ internete pasirodė visai neseniai, o susidomėjimo sulaukė vien jau dėl to, kad jame parodijuojamos pirmosios „Galutinio tikslo“ dalys. Klipas sukurtas kadaise labai populiaraus serialo „Išgelbėtas skambučio“ (Saved by the Bell) stiliumi.

VIDEO: Saved by the Bell Spoof

„Esu tokios kartos, kuri reikalauja turinio, žmogus. Kai manęs paklausia, kam mano dainai reikalingas vaizdo klipas, būtent taip ir atsakau. Be to, tai dar vienas būdas pasireikšti kūrybiškumui. Gyvenu linksmą bei spalvingą gyvenimą, toks ir naujausias mano klipas. Manau, turintys humoro jausmą tikrai nesupyks, kad parodijuoju mane išgarsinusio filmo pirmąsias dalis, tiesiog gerai praleis laiką“, – sako M. Fisheris.

Jau šį savaitgalį Lietuvos kino teatruose pasirodysiančioje penktojoje ir greičiausiai paskutinėje mistinio siaubo trilerio „Galutinis tikslas“ dalyje bus pasakojama apie išvykos užmiestin metu į nelaimingą atsitikimą patenkančią grupę bendradarbių. Laimei, prieš pat nelaimę vienas keleivis patiria pranašišką viziją apie tilto griūtį, tad daliai keleivių pavyksta išsigelbėti. Tačiau neilgam. Likimas jiems visiems jau nulėmė mirtį, tad netikėtas išsigelbėjimas ją tik šiek tiek atitolino.

Kadangi prieš tai rodytos keturios filmo dalys buvo puikiai įvertintos kritikų ir susižėrė ne vieną dešimtį milijonų, kritikai tikisi, kad paskutiniu vadinamas „Galutinis tikslas 5“ dekadą trukusią savo istoriją užbaigs su trenksmu.

Kol laukiame savaitgalį į mūsų šalies kino teatrus atkeliausiančios juostos, siūlome pažiūrėti „Galutinis tikslas 5“ anonsą.

VIDEO: GALUTINIS TIKSLAS 5 - lietuviškai titruotas filmo treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius