Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 07

Filmo „Karaliaus kalba“ žiūrovė laimėjo savaitgalį Londone

Pirmadienį Jungtinės Karalystės ambasadoje Lietuvoje paaiškėjo filmo „Karaliaus kalba“ žiūrovams surengtos loterijos laimėtojas. Dvi savaites Vilniaus ir Kauno kino centrų „Forum Cinemas“ lankytojai buvo kviečiami pamatyti šį net dvylikai Oskaro apdovanojimų nominuotą kino filmą ir laimėti savaitgalį Londone.
Jungtinės Karalystės ambasadorius Lietuvoje Simon Butt
Jungtinės Karalystės ambasadorius Lietuvoje Simon Butt / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Londonas Ambasada

Filmą Lietuvoje platinačios kompanijos „ACME Film“ atstovai pirmadienį per pietus loterijos urnas pristatė į Vilniuje esančią Jungtinės Karalystės ambasadą, kur, stebint ambasados darbuotojams, jos buvo atidarytos, loterijos dalyvių užpildyti kuponai perpilti į vieną iš jų ir stropiai išmaišyti. Kaip skelbta pačiose loterijos nuostatose, laimėtoją išrinti sutiko pats Jungtinės Karalystės ambasadorius Lietuvoje ponas Simon Butt.

Dar kartelį pamaišęs nemenką kuponų šūsnį ambasadorius ištraukė laimingąjį kuponą, lėmusį, kad kelionių agentūros „ZIP Travel“ įsteigtą prizą – savaitgalį Londone dviems laimėjo buhaltere Kaune dirbanti Aušra Plauskaitė, filmą „Karaliaus kalba“ taip pat žiūrėjusi „Forum Cinemas“ kino centre Kaune.

„Čia tikrai ne pokštas?“, – ne iškart pranešta žinia patikėjo Aušra. Patikinus, kad ji kalbasi su šios loterijos organizatoriais, mergina labai apsidžiaugė.

„Praėjusį sekmadienį puikiai praleidau laiką žiūrėdama šį filmą. Aišku, negalvojau, kad tą savaitgalį Londone laimėti galiu aš, bet kuponą užpildžiau – juk bandyti reikia. Ir, pasirodo, buvo verta!“, – džiaugėsi ji.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius