Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 04

Filmo „Mano didysis O!“ kūrėjos: vis dar raudonuojame, kalbėdami apie moters seksualumą

Intriguojanti romantinė komedija „Mano didysis O!“ pasakoja neįtikėtinai skambančią, bet tikrą istoriją, kaip prieš kiek daugiau nei 100 metų britų gydytojas Mortimeras Granville‘as, ieškodamas būdų gydyti isterijos, melancholijos ir depresijos kamuojamas aukštuomenės damas, atsitiktinai išrado pirmąjį elektromechaninį vibratorių.
Filmas  „Mano didysis O!“
Filmas „Mano didysis O!“ / Filmo plakatas

Taip netyčia gydytojas atrado raktą nuo moters malonumų skrynios. Visos Londono moterys akimirksniu išsirikiavo prie gydytojo kabineto durų. Vyrai tapo nereikalingi.

„Tuo pačiu metu kitą savaitę?“ – klausia gydytojas pacientės po „vibratoriaus“ terapijos.

„Sakyčiau, tuo pačiu metu rytoj. Ir tuo pačiu metu trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį. Ir visą kitą savaitę“, – atšauna patenkinta pacientė.

Filmą prodiusavo moterų trio – Tracey Becker („Niekados šalies beieškant“), Judy Cairo („Laukinė širdis“) ir Sarah Curtis („Mensfildo parkas“). Jos tvirtina, kad šis filmas – išskirtinė proga pakalbėti apie moterį ir tai, kas seksualu moteriai: „Mes vis dar raudonuojame ir jaučiamės nejaukiai, kalbėdami apie moters seksualumą.“

Tuo tarpu juostos režisierė Tanya Wexler atkreipė dėmesį, kad šios komedijos ašis yra meilės istorija.

Pasak režisierės, kaip ir kiekvienoje romantinėje komedijoje, šiame filme triumfuoja meilė – vis dėlto reikia pripažinti, kad joks – net stebuklingas – daiktas negali pakeisti vyro. Bent jau vyrai tuo norėtų tikėti!

Režisierė Tanya Wexler, vaidina Maggie Gyllenhaal („Tamsos riteris“), Hugh Dancy („Karalius Arturas“), Rupertas Everettas („Mano geriausio draugo vestuvės“), Jonathanas Price'as („Karibų piratai: Juodojo perlo prakeiksmas“), Gemma Jones („Kai sutiksi aukštą tamsiaplaukį“), Felicity Jones („Audra“) ir kiti.

VIDEO: Hysteria (2011) Trailer - HD Movie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius