Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 23

Filmo „Piratai! Nevykėlių kompanija“ premjeroje Hugh Grantas bučiavosi su papūga

Šią savaitę Londone vyko tikros piratų linksmybės, mat pramogų pasaulio žvaigždės ir žinomi aktoriai būrėsi į vieno laukiamiausių animacinių šių metų filmų – komedijos visai šeimai „Piratai! Nevykėlių kompanija“ (angl. „Pirates: Band of Misfits“) – premjerą. Į renginį atvykęs garsus aktorius Hugh Grantas palepino fotografus nuotaikingais vaizdeliais.
Hugh Grantas
Hugh Grantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Hugh Grantas

Žavusis 51-erių H.Grantas linksmino atėjusius meiliai glaustydamasis su margaspalve papūga. Ypač aktorius nustebino nutaręs pabučiuoti paukščio snapą. Kad ir keista, papūga niurkoma nesipriešino, nors internete vis dar svarstoma, ar ji iš tiesų buvo tikra. Gerai nusiteikęs aktorius ir jo kolegos taip pat noriai pozavo greta pravirų skrynių ir aukso maišų iš piratų lobyno.

H.Grantas kiek nustebino susirinkusius į filmo pristatymą ateidamas su gerokai jaunesniu kompanionu, tačiau akyli žurnalistai kaip mat atpažino, kad tai – 9-metis Damianas, aktorės Elizabeth Hurley sūnus. Aktorių pora kartu buvo net trylika metų nuo 1987-ųjų iki 2000-ųjų, o dabar yra geri draugai. Maža to, H.Grantas yra vienas iš Damiano krikštatėvių. Neseniai kino žvaigždė ir pats tapo tėvu – praėjusiais metais jam su viena trumpalaikių mylimųjų gimė dukra Tabitha.

„Aš visada bijojau jūros. Tiesą sakant, mane visą laiką susupa ir susergu jūros liga. Jei tektų vaidinti Piratų kapitoną tikrame gyvenime, tikrai nesugebėčiau“, – Metro.co.uk prisipažino H.Grantas, kuris su filmu „Piratai! Nevykėlių kompanija“ tapo animacijos žanro debiutantu. Jis tikino sutikęs įgarsinti pagrindinį filmo herojų Piratų kapitoną todėl, kad jį papirko geras animacijos studijos „Aardman Animations“ vardas.

„Kai tik išgirdau pavadinimą, jau žinojau, kad pasirašau kontraktą. Jie ruošia tik ypač įdomius ir aukšto lygio projektus“, – kalbėjo aktorius.

Lietuvoje juosta „Piratai! Nevykėlių kompanija“ bus rodoma dubliuota lietuviškai. Naujausioje pasaulyje pamėgtų filmukų „Aviukas Šonas, „Viščiukų maištas“ bei „Volisas ir Gromitas“ kūrėjų juostoje žiūrovai išgirs tokių puikiai žinomų Lietuvos aktorių kaip Dalius Skamarakas, Rolandas Kazlas, Rimantė Valiukaitė, Evaldas Jaras, Severija Janušauskaitė, Tomas Žaibus ir kitų balsus.

Lietuviškai įgarsinti piratų nuotykiai Lietuvos kino teatrus pasieks jau kovo 30-ąją.

VIDEO: Komedija visiems "Piratai! nevykėlių kompanija" lietuviškas filmo anonsas su Rolandu Kazlu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius