-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 06

Filmo premjera besidžiaugianti Uma Thurman: save atradau tik 35-erių

Šeimos pagausėjimo laukianti aktorė Uma Thurman tikina, kad šiuo metu yra gražiausias jos gyvenimo laikas, nes laiminga tapo tik sulaukusi brandos.
Filmas „Mielas draugas“
Filmas „Mielas draugas“ / "Incognito films"

„Žmonės, kurie anksti suauga, dažniausiai vėliau turi pereiti labai ilgą savęs ieškojimo kelią. Save atradau tik sulaukusi 35-erių, – pasakoja U. Thurman. – Holivude nelengva augti. Kai sulauki 18-os, tau sako, kad iki 20-ojo gimtadienio jau būsi niekas. Sulauki 24-erių ir tave įtikinėja, kad kai būsi 30-ies, šlovė jau bus išblėsusi. Dabar, kai man jau gerokai per 30, norėčiau visų tų, kurie man taip sakė, paklausti, ką dabar pasakysite?“

U.Thurman džiaugiasi ne tik pagaliau radusi vidinę ramybę, bet ir tikrąją meilę. Aktorė teigia, kad pirmą kartą po daugelio metų ji išties myli ir jaučiasi mylima. Gražius jausmus su gyvenimo draugu finansininku Arpadu Bussonu netrukus vainikuos bendras poros kūdikis, nes filmų „Nužudyti Bilą“ ir „Bulvarinio skaitalo“ žvaigždė laukiasi trečiojo vaiko.

Iš ankstesnės santuokos su aktoriumi Ethanu Hawke’u ji jau augina 13 metų dukterį May ir 10 metų sūnų Levoną. U.Thurman atstovas praneša, kad pora kūdikio susilauks vasaros pabaigoje.

Tačiau šiuo metu aktorė gyvena ne tik kūdikio, bet ir naujo filmo „Mielas draugas“ premjeros gyvenimo nuotaikomis. Intriguojančioje Gi de Mopasano romano „Mielas draugas“ ekranizacijoje U. Thurman vaidina vieną lengvabūdžio garbėtroškos Žoržo Diurua meilužių. Pastarojo vaidmuo filme patikėtas merginų numylėtiniui Robertui Pattinsonui.

Filmo „Mielas draugas“ premjera Lietuvos kino teatruose jau birželio 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius