Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 26

Filmo „Toras“ kūrėjai pasišaipė iš garsios „Volkswagen“ reklamos

Kino kompanija „Marvel“ pieš filmo „Toras“ (orig. „Thor“) premjerą išleido filmuką – žymios „Volkswagen Force“ reklamos parodiją pavadintą „Little Thor“.
Filmas „Toras“
Filmas „Toras“ / Kadras iš filmo

Automobilių „Volkswagen“ reklama „Volkswagen Force“ pirmą kartą buvo parodyta per amerikietiškojo futbolo taurės superfinalą, vasario 6 dieną. Vaizdo klipe berniukas, apsirengęs Darto Vaderio kostiumu (personažas iš „Žvaigždžių karų“), mokėsi valdyti jėgą ir mėgino išjudinti įvairiausius daiktus, pavyzdžiui, treniruoklį arba lėlę. Minčių galia jam pavyksta paveikti tik automobilį „Volkswagen“, kuris užsiveda, berniukui ištiesus rankas. Iš tikrųjų automobilį iš namų valdo berniuko tėtis.

Kino studijos „Marvel“ filmuke berniukas aprengtas pagrindinio filmo herojaus – Toro – kostiumu. Jis vaikšto po namus su stebuklingu kūju nukreipdamas jį tai į šunį, tai į skalbimo mašiną, tačiau niekas nevyksta. Mažojo Toro jėga pasireiškia tik tada, kai jis atsiduria prieš tėčio automobilį. Vaizdo klipe automobilis sprogsta. Beje, be tėvų pagalbos. Ir tai – ne „Volkswagen“ prekės ženklo automobilis.

Naujausiame, mitais ir legendomis paremtame technologiškai itin pažangiame veiksmo trileryje „Toras“ susirinko visas būrys kino žvaigždžių – Natalie Portman, Anthony'is Hopkinsas, Clarkas Greggas, Rene Russo.

Filmas pasakoja, kaip griaustinio dievas Toras Asgarde, išprovokavęs konfliktą tarp galingų klanų ir tuo užrūstinęs tėvą Odiną, kaip eilinis mirtingasis yra išsiunčiamas į Žemę. Netekęs savo dieviškų galių vyras priverstas gyventi tarp žmonių, kur jį atranda skandinavų mitologijos tyrėjas, profesorius Andrew ir Džein. Netrukus Toras sužino, kad klastingas įbrolis Lokis ketina užpulti ir sunaikinti kaimyninę planetą, o jo tėvas merdėja. Štai tada Toras stoja į kovą už tai, kas brangiausia.

Skandinavų mitai Lietuvos 3D kino ekranuose atgyja gegužės 6 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius