TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2008 08 14

G. del Toro pasiūlė aktorei pataisyti mąstymą Amsterdame

Aktorė Selma Blair juosta „Pragaro vaikis: aukso armija“ filmavimo metu iš režisieriaus Guillermo del Toro gavo turbūt patį netikėčiausią patarimą savo gyvenime, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Aktorė S.Blair
Aktorė S.Blair / Forum Cinemas nuotr.

Minėtame filme šalia fantastiškų filmo personažų, nuožmioje kovoje bandančių užgrobti Žemę, ji atliko nė kiek ne mažiau fantastiškai žavios Lizos vaidmenį. Tačiau talentingos S. Blair jaučiamas nepasitikėjimas savimi ir neigiamas požiūris taip išvedė iš kantrybės filmo režisierių, kad jis pasiūlė aktorei išties beprotišką išeitį. „Ar žinote, ką galvoja Guillermo? Kad turiu važiuoti į Amsterdamą ir išbandyti narkotikų. Tai išvalytų mano galvą. Ir žinote, manau, kad jis gali būti teisus“, – pati negalėjo patikėti Selma Blair. G. del Toro į tokį kraštutinumą įstūmė nuolatinės neigiamos aktorės mintys apie save ir savo talento nepripažinimas.

Šiuo metu S. Blair, reklamuojanti „Pragaro vaikį: aukso armiją“, – sako patarimu nuskristi į Amsterdamą dar nesuspėjusi pasinaudoti, tačiau griežtai patvirtino net nežadanti eksperimentuoti su narkotikais. „Buvo momentų, kai nejaučiau saiko, tačiau tai tikrai nebuvo LSD ar ekstazi. Jeigu dabar teisingai mąstyčiau malonioje, kūrybiškoje, ramioje vietoje, apsupta pačių geriausių iš Amsterdamo atsiųstų daiktų, tai būtų tiesiog neįtikėtina“, – neslėpė „Pragaro vaikio: aukso armijos“ žvaigždė.

Išgelbėti pasaulį – tai pragariškas darbas... Įspūdingas veiksmo filmas „Pragaro vaikis: aukso armija“ kinuose startuoja nuo rugpjūčio 22 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius