-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 24

Gaisras sunaikino Hario Poterio mokyklą

Didelis gaisras sunaikino dalį naujojo filmo apie Harį Poterį, pavadinto „Haris Poteris ir mirties relikvijos“ (angl. „Harry Potter and the Deathly Hallows“) dekoracijų.
Haris Poteris
Haris Poteris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Coventrytelegraph.net, dekoracijos užsiliepsnojo kino studijoje „Leavesden Film Studios“. Nelaimė atsitiko filmuojant didžiulę Hogvartso burtininkų mokyklos moksleivių kovą su tamsos jėgomis. Kuriant mūšio scenas buvo panaudota daug pirotechnikos, todėl ir įsiplieskė liepsnos. Tuo metu filmavimo aikštelėje buvo aktorių, apie 100 pagalbinių darbuotojų, tačiau niekas nenukentėjo. Pagrindinius filmo herojus Harį Poterį, Ronį Vizlį ir Hermioną Įkyrėlę vaidinančių aktorių Danielio Radcliffe‘o, Ruperto Grinto ir Emmos Watson tuo metu nebuvo kino studijoje.

Užgesinti akimirksniu kilusį gaisrą vyko 6 gaisrininkų automobiliai – jie su ugnimi kovojo 40 minučių. Liepsnos sunaikino Hogvartso pilies dekoracijas, pagamintas iš medžio ir plastiko.

Kino kompanijos „Warner Bros.“ atstovai patvirtino informaciją apie gaisrą ir įvertino jo žalą 100 tūkst. svarų sterlingų (daugiau kaip 384 tūkst. Lt). Tiesa, jų teigimu, nepaisant sunaikintų dekoracijų, filmavimas bus baigtas pagal grafiką. Pirmoji filmo „Haris Poteris ir mirties relikvijos dalis“ pasirodys šių metų lapkritį, o antroji – 2011-ųjų liepą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius