-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 06 17

Gėjumi Bruno virtęs Boratas kyla į garsenybių olimpą

Ekscentriškas britų aktorius Sacha Baronas Cohenas, kadaise įkūnijęs plaukuotą salotinio maudymosi kostiumėlio savininką Boratą, dabar užkariauja pasaulį kaip depiliuotu kūnu besipuikuojantis Bruno.
Sacha Baronas Cohenas – Bruno Paryžiuje.
Sacha Baronas Cohenas-Bruno Paryžiuje / Lions Gate/Acmefilm nuotr.
Temos: 1 Boratas

Skandalingasis komikas S.B.Cohenas, provokuojamoje komedijoje „Bruno“ tapęs gėjumi televizijos žvaigžde, kaipmat sulaukė prieštaringų vertinimų lavinos. Vienas naujausių jo pasiekimų – pasirodymas ant prestižinio vyrams skirto mados ir stiliaus žurnalo GQ viršelio. Visiškai nuogas jis pozavo liepos mėnesio numeriui. Vyrui reikėjo nemažai paplušėti ir dėl grožio nusidepiliuoti beveik visą kūną.

Stebino Paryžiaus publiką

Bruno šturmavo ne tik JAV, bet ir Europą, aukštyn kojomis apvertė Paryžių.  Čia,  „Publicis“ teatre, filmo premjera  buvo panaši į spektaklį. Lydimas apsinuoginusių vaikinų ir merginų, odinėmis aukso spalvos trumpikėmis ir skrybėle pasipuošęs S.B.Cohenas-Bruno pozavo fotografams, šoko prieš kameras ir dalijo interviu, nevengdamas kontroversiškų replikų.

Bruno naujausią savo filmą pavadino svarbiausiu dokumentiniu kino kūriniu apie baltaodį gėjų nuo „Kristaus kančios“ laikų. Jis taip pat įvertino popkaralienės Madonnos indėlį į  madą, sakydamas, kad ji „pavertė mažą juodaodį vaiką svarbiausiu vasaros aksesuaru“.

Pašiepė pirmąją porą

Lions Gate/Acmefilm nuotr./S.B.Cohenas - Bruno.
Lions Gate/Acmefilm nuotr./S.B.Cohena-Bruno.

Aštrus Bruno liežuvis neaplenkė ir Prancūzijos vadovo Nicolas Sarkozy. Filmo žvaigždė šaipėsi iš nedidelio prezidento ūgio ir į premjerą specialiai jam atnešė aukštesnę kėdę.  „Aš kviečiau daug įžymybių: Micką Jaggerį, Donaldą Trumpą, Ericą Claptoną ir dar daugybę Carlos Bruni buvusių vaikinų“, – pirmajai Prancūzijos poniai, pagarsėjusiai daugybe meilės romanų, taip pat įgėlė Bruno. Tačiau į premjerą šios įžymybės neatvyko. Juodu kilimu, išmargintu BB inicialais, žengė komiko S.B.Coheno żmona aktorė Isla Fisher, žinomas prancūzų dizaineris Christophe’as Guillarme, komedijų aktoriai Tony Gomezas bei Zachas Galifianakis.

Filmuotos tikros situacijos

„Bruno“ – antrasis komiko S.B.Coheno, pasauliui davusio skandalingąjį Kazachstano reporterį Boratą, filmas. „Bruno“ pasakoja apie Austrijos gėjų televizijos žvaigždę, dizainerį, kuris trokšta padaryti karjerą Amerikoje, mano turįs tobulą skonį ir nori juo pasidalinti su visais planetos žmonėmis.

Larry Charleso režisuotame filme visos istorijos yra tikros ir į komiškas situacijas aplinkiniai patenka netikėtai, todėl „Bruno“ filmavimo komanda su herojumi buvo išmesta iš Milano mados savaitės, o pats Bruno sukėlė didžiulį skandalą, TV laidoje pasirodydamas kaip juodaodžio vaiko iš Afrikos įtėvis.

Nuogą Bruno ant  „GQ“ viršelio rasite čia.

Filmo premjera Lietuvoje – liepos 24 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius