-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 31

„Hana Montana“ arba velniop kaimą

Jai – šešiolika. Ji turi milijoninę gerbėjų auditoriją, penkis stilistus, tris asmeninius padėjėjus, didžiausią vagonėlį studijoje, privačius mokytojus ir kalną dolerių savo sąskaitoje.
Akimirka iš filmo: tėtis ir dukra
Akimirka iš filmo: tėtis ir dukra / Forumcinemas nuotr.

Ji – Miley Cyrus! Viena populiariausių merginų dainininkių pasaulyje. Be to, Miley Cyrus visame pasaulyje rodomo serialo „Hana Montana“ žvaigždė. Serialą visame pasaulyje žiūri beveik 200 milijonų paauglių. Todėl pasibaigus antrajam jo sezonui į didžiuosius ekranus atkeliauja ilgai lauktas filmas, teigiama pranešime spaudai.

Hana Montana – mergaitės pseudonimas. Pati Hana širdyje yra paprasta – žinoma, talentinga – mergaitė, kuriai tiesiog pavyko tinkamu laiku atsidurti reikiamoje vietoje. Tačiau pramogų pasaulio spindesys akina, o populiarumas ir nuolatiniai koncertai – sekina ir atima jėgas bei blaivų protą.

Tą pastebėjęs jos tėvas (jį vaidina žinomas Amerikos „kantri“ muzikos atlikėjas Billy Ray Cyrus – tikrasis Miley Cyrus tėvas) nusprendžia, kad dukrai reikalinga pertrauka. Ir parsiveža ją į gimtąją fermą Tenesio valstijos gilumoje. Kad atitrūkusi nuo pramogų pasaulio dukra prisimintų, pamatytų ir pajaustų tai, kas iš tikrųjų svarbu gyvenime.

Tėtis ir realiame gyvenime ne ką mažiau rūpestingai reguliuoja dukros įnorius bei užgaidas. Be savo tėčio leidimo, kuris kartu yra ir jos vadybininkas, jaunoji žvaigždė nežengia nė žingsnio. Jai pačiai nevalia pasikeisti šukuosenos, jau nekalbant apie dantų kabes ar pinigėlių švaistymą.

„Hannah Montana“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti liepos 31 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius