-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 03

Holivudas pretenduoja sukurti filmo „Kaip suomiai Kalėdų Senelį...“ perdirbinį (video)

Holivudo bosai turi puikią uoslę perspektyviems, žiūroviškiems filmams. Neseniai į jų akiratį papuolė suomių režisieriaus Jalmari Helander komedija/nuotykių filmas „Kaip suomiai Kalėdų Senelį...“ („Rare Exports: A Christmas Tale“), kurio pasaulinė premjera įvyks jau penktadienį, gruodžio 3 d.
Filmas „Kaip suomiai Kalėdų Senelį...“
Filmas „Kaip suomiai Kalėdų Senelį...“ / Kadras iš filmo

Viename iš interviu suomių režisierius patvirtino, kad vyksta intensyvios derybos dėl amerikietiško filmo perdirbinio ir kad jis laukia holivudiškos komedijos vizijos. Pilnametražis filmas „Kaip suomiai Kalėdų Senelį...“ sukurtas, remiantis dviem to paties režisieriaus trumpo metro filmais, kurie išpopuliarėjo interneto pagalba.

Filmai „Rare Exports Inc.“ ir „Rare Exports: The Official Safety Instructions“ pristatė šokiruojantį Kalėdų Senelio įvaizdį ir pateikė juodu humoru nuspalvintą šio personažo istoriją.

Filmas „Kaip suomiai Kalėdų Senelį...“ sudomino daugelio pasaulio šalių platintojus. Gruodžio 3 d. filmas pasirodys JAV, Didžiosios Britanijos, Rusijos, Australijos ir kitų šalių kino teatruose. Taip pat ir Lietuvoje. Juodoji komedija jau penktadienį bus pradėta rodyti „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Ateik pamatyti, ką tas senelis iš tiesų rezga.

VIDEO: "KAIP SUOMIAI KALĖDŲ SENELĮ..." lietuviškas anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius