-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 19

Į filmo išankstinę premjerą kviečiama ateiti su... policininku

„Niekuomet negali žinoti, kas laukia rytoj“, – sako „Oskaro“ laureatas režisierius Paulas Haggisas, kartu su kitu „Oskaro“ laureatu aktoriumi Russellu Crowe pristatydamas savo naują veiksmo dramą „Trys įtemptos dienos“. Filmas Lietuvos kino teatruose bus pradėtas rodyti gruodžio 3 d., bet Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus ir Marijampolės kino mėgėjams suteikiama proga jį pamatyti gerokai anksčiau — lapkričio 23-26 dienomis.
Filmas „Trys įtemptos dienos“
Filmas „Trys įtemptos dienos“ / Kadras iš filmo

Russellas Crowe vėl sužibėjo! Kaip sako kino kritikai, šis aktorius sugeba patraukti žiūrovą kad ir kokio vaidmens besiimtų – gladiatoriaus, mokslininko, plevėsos finansininko ar tiesiog paprasto sutuoktinio, besirūpinančio savo šeimos gerove. Būtent jį Russelas Crowe ir vaidina filme „Trys įtemptos dienos“, kurį pastatė įtampą gebantis kurti „Oskarus“ už filmo „Avarija“ scenarijų ir režisūrą pelnęs Paulas Haggisas. Taip pat jis žinomas kaip pastarųjų filmų apie Džeimsą Bondą, dramų „Mergina verta milijono“, „Laiškai iš Ivo Džimos“ scenaristas.

„Jei eini žiūrėti filmo, kurį pastatė Paulas, turi nusiteikti, kad nė minutei negalėsi atitraukti akių nuo ekrano: jis priverčia ne tik pastebėti detales, bet ir jas analizuoti, bandant nuspėti, kaip pasisuks siužetas. Bet tie posūkiai visada netikėti, – sako Russellas Crowe. – Vos tik perskaitęs Paulo man pateiktą scenarijų, supratau, jog sukursime puikų filmą. Man patiko tai, kad istorijoje daug emocijų, o siužetas vystomas be jokių stabdymų. Be to, gavau užduotį suvaidinti herojų su daugybe veidų, man tai buvo galvosūkis, kurį sprendžiau su dideliu užsidegimu. Šis žmogus taip myli savo žmoną, kad padarys viską, norėdamas ją išgelbėti. Bet norint tai padaryti, jam reikės pavirsti tokiu žmogumi, kurio galbūt ji negalės mylėti.“

Tiesą, kad niekuomet negali žinoti, kas laukia rytoj, savo kailiu pajunta veiksmo dramos „Trys įtemptos dienos“ herojus Džonas Brenanas (akt. Russell Crowe), kurio šeimyninė idilė sudūžta akimirksniu: į duris pasibeldusi policija Džono žmoną Larą (akt. Elisabeth Banks) apkaltina žmogžudyste ir suima ją. Prasidėjęs teismo procesas nežada nieko gero. Lara galiausiai netenka vilties ir bando nusižudyti. Nevilties apimtas Džonas nusprendžia, jog vienintelė išeitis suorganizuoti Laros pabėgimą. Kad jį įvykdytų Džonas panyra į pavojingą ir visiškai nepažįstamą – pasaulį, kuriame tenka perkainoti vertybes ir išmokti to, apie ką doras pilietis net nepagalvotų. Tačiau Džonui nėra ką prarasti.

Pasinerti į emocijų kupiną veiksmo dramos „Trys įtemptos dienos“ siužetą bus galima jau lapkričio pabaigoje: lapkričio 23-26 dienomis Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ir Marijampolėje įvyks išankstinės šio filmo ir „Cosmopolitan“ premjeros. Tradicinė COSMO VIP PREMJERA kaip visada žiūrovus pasitiks staigmenomis ir dovanomis – šįsyk jos bus skirtos tiems, kurie turės neginčijamų įrodymų, kad gatvėje gali apginti save ir artimuosius, arba į kiną ateis su... policininku!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius