Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 09 16

Į kinus atkeliauja Lietuvoje filmuotas trileris su Holivudo aktoriais

Lietuvos kino teatruose rugsėjo 25 d. pasirodys mokslinės fantastikos trileris „LX 2048“, kuriame pagrindinius vaidmenis atliko gerai žinomi Holivudo aktoriai. Filmas ypatingas tuo, jog didžioji dalis buvo nufilmuota Lietuvoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Mokslinės fantastikos trileris „LX 2048“
Mokslinės fantastikos trileris „LX 2048“ / „Buvau kine“ nuotr.

Filmas ypatingas ne tik dėl savo filmavimo lokacijų, tačiau ir dėl to, kad bene pusė kūrybinės komandos sudarė lietuviai, įskaitant prodiuserius ir du aktorius – Gabrielę Labuckaitę Cassi ir jaunąjį aktorių Majų Motiejų Prokopą.

Filmavimo darbai Vilniuje prasidėjo dar prieš trejus metus, o miesto gatvėmis tuo metu visai nepastebėti vaikštinėjo aktorius James‘as D‘Arcy, žinomas iš filmų „Diunkerkas“, „Keršytojai: Pabaiga“ bei „Debesų žemėlapis“, ir Delroy Lindo, kurį lietuviai yra matę „Malkolme X“, „Dingti per 60 sekundžių“, „Žemės branduolyje“ ir kituose darbuose.

VIDEO: LX2048 (2020) - mokslinės fantastikos trileris

Mokslinės fantastikos trileris „LX 2048“ pasakoja apie 2048-uosius metus, žmonijos dėka Žemę supantis ozono sluoksnis tapo toks plonas, kad žmonėms vaikščioti lauke dienos metu nebeįmanoma. Žmonės viską pradėjo daryti naktimis, o likusį laiką leidžia virtualioje realybėje. Depresija taip įsivyravo, kad norėdami išlikti gyvi žmonės privalo vartoti valstybės išduodamus vaistus „Litis X“.

Naujame pasaulyje Adamas Birdas yra itin retas egzempliorius. Jis atsisako vartoti „Litį X“ ir vis tiek keliasi ryte, kad gyventų dienos režimu. Jis turi tris vaikus, kai dauguma žmonių jau nebesidaugina, o tik klonuoja save. Greitai besikeičiančiame ir dirbtiniu tampančiame pasaulyje Adamas stengiasi išlikti žmogumi.

Tačiau netikėtai Adamas sužino, kad dėl sveikatos problemų jis netrukus paliks Žemę, o jo vietą užims vyriausybės sukurtos Premium 3 programos klonas, kuris bus daug tobulesnis. Norėdamas gauti atsakymus į jam kylančius klausimus, Adamas bando padaryti viską, kol jo vietos neužėmė tobulesnė kopija.

Filmas „LX 2048“ kinus pasieks jau rugsėjo 25 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius