Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 24

„Iksmenų“ žvaigždę Jennifer Lawrence išvargino mutantės grimas

Vos per metus iš niekam nežinomos merginos tapusi geidžiamiausia Holivudo jaunos kartos aktore ir pelniusi „Oskaro“ nominaciją aktorė Jennifer Lawrence dalijasi įspūdžiais, patirtais filmuojant filmą „Iksmenai: pirma klasė“ (orig. „X-Men: First Class“).
Filmo „Iksmenai: pirma klasė“ aktorė Jennifer Lawrence
Filmo „Iksmenai: pirma klasė“ aktorė Jennifer Lawrence / Kadras iš filmo

„Mano herojė Mistika – mutantė mėlyna oda. Turiu pripažinti, kad kasdien virsti chameleone man buvo sunkus ir varginantis išbandymas. Iš pradžių grimo kambaryje užtrukdavau po 8 valandas kasdien tam, kad vizažistai mano kūną paverstų mėlynos spalvos meno kūriniu. Vėliau, jau filmuojantis su Iksmenų kostiumais, grimavimo laikas sutrumpėjo iki keturių valandų, kadangi man dažė tik veidą, kaklą ir krūtinę. Kasdien po varginančio filmavimo, kai visi kolegos važiuodavo namo, man tekdavo dar tris su puse valandos valyti savo mėlynąją odą“, – filmavimą lydėjusius sunkumus prisimena aktorė.

Mergina tvirtina per šešis filmavimo mėnesius itin suartėjusi su filmavimo komandoje dirbusiais vizažistais, kirpėjais ir stilistais, kurie aktorę pakeisdavo į visiškai neatpažįstamą būtybę.

Priešingai nei gerbėjai ir skeptikai tikėjosi, naujausias Iksmenų filmas „Iksmenai: pirma klasė“ papasakos ne mutantų gyvenimo tęsinį, o sugrąžins į visos mutantų istorijos pradžią ir papasakos apie Charleso ir Eriko pažintį bei atskleis paslaptį, kas įvyko tarp praeityje buvusių geriausių draugų, dabar tapusių didžiausiais priešais.

1960-ieji, Šaltojo karo laikotarpis. Įtemptų santykių tarp Rusijos ir JAV fone Charlesas ir Erikas nusprendžia įkurti mokyklą, kurioje mokytųsi nepaprastų galių turintys jaunuoliai – visuomenės atstumtieji mutantai. Tačiau ten, kur galia, valdžia ir turtai, dalis herojų lieka ištikimi savo principams, o kiti eina lengviausiu – prievartos ir smurto – keliu.

Režisierius Matthew Vaughn tvirtina, kad „Iksmenai: pirma klasė“ – unikalus kūrinys kino pramonėje.

„Tai ir Džeimsas Bondas, ir politinis trileris, ir Iksmenai viename kūrinyje. Šis filmas nebus panašus į jokius ankstesnius Iksmenų filmus – tai bus kai kas naujo ir nepakartojamo“, – pažadėjo režisierius.

Kertiniai filmo akmenys – puiki kompiuterinė grafika, specialieji efektai ir visiškai nauja istorija – pasaulio ir Lietuvos kino teatruose startuoja nuo birželio 3 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius