-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 04

Iš Lietuvos kino teatrų paslaptingai dingsta „Jaunaties“ plakatai

Kai visi „Jaunaties“ gerbėjai pasipils į kino teatrus filmo premjeros dieną, neabejotina, jog kartu su savimi jie atsineš ir didelių lūkesčių, susijusių su šiuo filmu.
Filmas „Jaunatis“
Filmas „Jaunatis“. / Kadras iš filmo

Tačiau filmo režisierius Chrisas Weitzas priduria, kad visiems neprošal būtų turėti ir popierinių nosinaičių ašaroms nusišluostyti.

„Mes padarėme viską, ką galėjome, kad filme būtų kuo daugiau romantiškų ir ašaras spaudžiančių scenų. Aš pats asmeniškai norėčiau mokėti padaryti taip, kad šio filmo metu verkiančiųjų būtų tiek, kiek niekada nėra buvę jokiame kitame filme, net ir „Titanike“, – savo norus žurnalui „People“ dėstė režisierius.

Režisieriui pritarė ir viena pagrindinių aktorių Ashley Grenne. Žurnalui jaunoji aktorė prasitarė, jog žiūrovai būtų pasiruošę už širdies griebiančioms bei liūdnoms filmo scenoms.

„Edvardas (akt. Robert Pattinson) iš dalies sudaužo Belos (akt. Kristen Stewart) širdį, o Džeikobas (akt. Taylor Lautner) atsiranda tam, kad paguostų ir kartu ištrauktų iš liūdesio gniaužtų savo draugę. Belos išgyvenimai bei Džeikobo rūpestis ja privers jus šitame filme dažniau nei „Saulėlydyje“ aikčioti bei kūkčioti“, – apie „Jaunatį“ kalbėjo aktorė Ashley Grenne.

„Pirmasis filmas „Saulėlydis“ labiau pasakoja meilės istoriją. O „Jaunatyje“ daugiau bus skausmo ir sudaužytų jausmų, taip pat daugiau pavojų bei grėsmės herojams. Pati mačiau visą filmą prieš du mėnesius ir tiesiog likau juo sužavėta“, – žurnalui „People“ savo nuomonę atskleidė aktorė.

Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, Edvardo ir Belos fanai su dideliu nekantrumu laukia jų meilės tęsinio filme „Jaunatis“. Tai galima spręsti ne tik iš to, kad beveik visi bilietai į išankstinius „Cosmopolitan“ organizuojamus seansus jau išparduoti, bet ir iš to, kad kino teatruose paslapčia dingsta filmo plakatai.

Filmas „Jaunatis“ kinuose nuo lapkričio 27 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius