Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 23

„Įsikūnijimo“ aktorius Worthingtonas – nauja veiksmo filmų žvaigždė

Po „Įsikūnijimo“ sėkmės Holivude aktorius Samas Worthingtonas vadinamas naująja veiksmo filmų žvaigžde. Australas pastaruoju metu sulaukia vis rimtesnių kino pasiūlymų. Neseniai jį matėme pagrindiniuose vaidmenyse „Terminatorius. Išsigelbėjimas“ ir „Įsikūnijimas“, o netrukus Lietuvos kino teatrus pasieks įspūdingas nuotykių epas „Titanų susidūrimas“.
Filmas „Titanų susidūrimas“
Filmas „Titanų susidūrimas“ / Kadras iš filmo

Šiame Louiso Leterrierio fantastiniame veiksmo filme Worthingtonas vaidina žymų graikų herojų Persėją, Dzeuso ir Danajos sūnų. Jo personažas, Dievo sūnus, augintas kaip paprastas žmogus, nepajėgė apginti savo šeimos nuo mistinio požeminio pasaulio valdovo Aido, todėl išsiruošia į labai pavojingą kelionę, norėdamas jį nugalėti. Keliaudamas Persėjas sutinka ir pamilsta princesę Andromedą, dėl kurios yra pasiruošęs įveikti bet kokią kliūtį.

„Aktorius Samas Worthingtonas šiame sudėtingame vaidmenyje turėjo suderinti kilnią ir jautrią širdį bei tvirtą, raumeningą kūną. Jam puikiai tai pavyko. Neįsivaizduoju kito tokio aktoriaus, kuris taip tiksliai būtų įkūnijęs mitologinę būtybę. Jo sukurtas Persėjas šioje juostoje labai veržlus ir ryžtingas“, – pasakojo filmo režisierius Louisas Leterrieris. Jis džiaugėsi, kad šis aktorius priverčia patikėti, kad jame glūdi dieviška siela.

S.Worthingtonas teigė, kad Persėjas, panašiai, kaip ir jo herojus „Įsikūnijime“ ar „Terminatoriuje“, siekia suvokti, kas jis toks yra ir kuo galiausiai nori tapti savo tikslo pusiaukelėje.

„Toks charakterio dvilypumas mane labai intriguoja“, – sakė veiksmo filmų žvaigždė.

Fantastinis nuotykių epas „Titanų susidūrimas“ kinuose pradedamas rodyti nuo balandžio 16 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius