Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 24

Išsiilgusiems romantikos: naujausi filmai apie meilę

Meilė yra neišsemiamas įkvėpimo šaltinis tiek rašytojams, tiek muzikantams, tiek, žinoma, ir filmų kūrėjams. Nieko keisto – juk būtent romantika leido atsirasti daugybei nepamirštamų ir širdį veriančių kino scenų. O jei įdomu, kaip šį jausmą supranta šiuolaikinio kino kūrėjai, siūlome sąrašą naujausių, 2017-aisiais pasirodžiusių filmų apie meilę.
Kadras iš filmo „Man esi viskas“
Kadras iš filmo „Man esi viskas“

„Meilės liga“ / The Big Sick

Premjeros data: 2017-ųjų sausio 20 d.

Žanras: Romantinė drama/komedija

Siužetas: Pakistanietis Kumailis aktyviai siekia komiko karjeros ir per vieną savo pasirodymų sutinka amerikietę studentę Emily, kurią įsimyli beveik iškart. Tačiau Emily staiga sunkiai suserga, todėl gydytojai, siekdami išgelbėti jos gyvybę, yra priversti sukelti merginai dirbtinę komą. Tuo tarpu Kumailiui tenka laviruoti tarp karjeros siekių, meilės ir kultūrinių skirtumų, kurie ypač svarbūs abiejų jaunuolių tėvams.

VIDEO: The Big Sick – Official US Trailer [HD] | Amazon Studios

Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ / Fifty Shades Darker

Premjeros data: 2017-ųjų vasario 7 d.

Žanras: Romantinė/erotinė drama

Siužetas: Anastasia vis dar bando atsigauti po to, kai atrado tamsiąją Christiano pusę ir jo polinkį į sadizmą. Negalėdama susitaikyti su esminiais skirtumais tarp jų, nors ir sudaužyta širdimi, ji ryžtasi gyventi toliau – net jei tai reikštų gyvenimą be vyro, sugebėjusio atskleisti jos seksualumą. Ji randa asistentės darbą mažoje leidybos firmoje, tačiau nė nenutuokia, kad Christianas negali nustoti ja žavėtis. Neilgai trukus jie sudaro naują „sutartį“, kurioje nėra jokių taisyklių, jokių bausmių ir jokių įsipareigojimų. Tačiau Christiano praeitis ir skeletai spintoje netrunka pradėti kelti grėsmę ir taip trapiems santykiams.

VIDEO: Fifty Shades Darker - Official Trailer (HD)

Tūkstančiai mylių iki tavęs“ / The Space Between Us

Premjeros data: 2017-ųjų vasario 17 d.

Žanras: Romantinė/nuotykių drama

Siužetas: Astronautų komanda pirmą kartą žmonijos istorijoje leidžiasi į Marsą. Tačiau vos pakilus, paaiškėja, kad viena astronautė yra nėščia. Ji pagimdo vos erdvėlaiviui nusileidus, tačiau dėl gimdymo sukeltų komplikacijų netrukus miršta, o kas yra vaiko tėvas – taip ir nepasako. Taip prasideda Gartnerio – pirmojo Raudonosios planetos vaiko – gyvenimas, kuris būdamas 16 m. tėra sutikęs 14 žmonių. Ieškodamas informacijos apie savo tėvą ir Žemės planetą, jis internetu susipažįsta su mergina iš Kolorado. Gavęs progą nukeliauti į Žemę ir pasimėgauti visais šios planetos privalumais, jis nedvejodamas leidžiasi į kelią. Tačiau netrukus paaiškėja, kad Gartnerio organai nėra pritaikyti Žemės atmosferai. Tačiau noras surasti tėvą ir jausmai merginai pasirodo stipresni už mirties baimę.

VIDEO: The Space Between Us | Official Trailer | Own it Now on Digital HD, Blu-ray™ & DVD

Gražuolė ir pabaisa“ / Beauty and the Beast

Premjeros data: 2017-ųjų vasario 23 d.

Žanras: Romantinis/fantastinis miuziklas

Siužetas: Jauną princą (akt. Danas Stevensas) paslaptinga kerėtoja paverčia pabaisa. Vienintelis būdas šiam užkeiksmui panaikinti – išmokti kažką nuoširdžiai mylėti ir pačiam užsitarnauti meilę. Bela (akt. Emma Watson) yra vienintelė mergina, kuri nuo pat užkeikimo užklysta į pilį. Žinoma, princas, matydamas tai kaip ilgai lauktą progą, ją iškart įkalina. Tačiau neilgai trukus jie pradeda jausti vienas kitam jausmus, kurie vis labiau panašėja į meilę.

VIDEO: Beauty and the Beast Official Trailer #1 (2017) Emma Watson, Dan Stevens Fantasy Movie HD

Man esi viskas“ / Everything, Everything

Premjeros data: 2017-ųjų gegužės 18 d.

Žanras: Romantinė drama

Siužetas: Septyniolikmetė Madeline serga reta liga, todėl negali kelti kojos iš namų, kuriuose nuolatos filtruojamas oras. Jos gyvenime be knygų, mamos ir slaugės Carlos daugiau nieko nėra. Tačiau vieną dieną į gretimą namą įsikelia nauji kaimynai, ir taip ji susipažįsta su vaikinu Olly. Jaunuoliai bendrauja laiškais, tačiau su kiekvienu iš jų, jie vis labiau traukia vienas kitą. Bendraudama su Olly, mergina vis aiškiau suvokia, kad jos gyvenimas toli gražu nėra pilnavertis. Todėl nuotykis tampa neišvengiamas – net jei dėl jo tenka rizikuoti gyvybe.

VIDEO: Everything, Everything Trailer #1 (2017) Amandla Stenberg, Nick Robinson Drama Movie HD

„Mano pusseserė Reičel“ / My Cousin Rachel

Premjeros data: 2017-ųjų birželio 8 d.

Žanras: Romantinė/mistinė drama

Siužetas: Našlaitį Philipą į savo namus priėmė ir užaugino jo pusbrolis Ambrose‘as. Tačiau gydytojui rekomendavus šiltesnį klimatą, jis persikelia gyventi į Toskaną, kurs įsimyli ir susituokia su Rachel, jo itališko kraujo turinčia pussesere. Tačiau netrukus jo sveikata ima drastiškai blogėti ir jis miršta, tačiau prieš mirtį įspėja Philipą, kad jį žudo ne kas kita, o Rachel. Siekdamas išsiaiškinti tiesą, Philipas nuvyksta į pusbrolio namus, tačiau Rachel ten jos neranda. Todėl grįžus jį gana nustebina Rachel žinutė, jog ji pati atvyks jo aplankyti. Nusiteikęs sutikti ją šaltai, Philipą pribloškia moteris, kuri yra ne tik graži, bet kartu – protinga ir jautri. Vietoj to, kad ją pasmaugtų kaip ketino, jis beprotiškai ją įsimyli.

VIDEO: My Cousin Rachel Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

„Tulpių karštinė“ / Tulip Fever

Premjeros data: 2017-ųjų liepos 13 d.

Žanras: Romantinė drama

Siužetas: Veiksmas vyksta XVII-ojo amžiaus Amsterdame – laikais, kai tulpių verslas buvo nepaprastai rizikingas, tačiau ir beprotiškai pelningas. Sopha, kurią tėvai priverstinai ištekino už turtingo pirklio, išvengia skurdo, tačiau laimės neranda. Jos vyrui užsakius žmonos portretą, ji netrunka įsimylėti jauną ir neturtingą dailininką. Siekdama išsilaisvinti iš vyro tironijos, ji, kartu su menininku, ryžtasi visus pinigus investuoti į tulpių verslą ir tikisi gauti progą išsipirkti laisvę.

VIDEO: Tulip Fever Official Trailer #1 (2017) Cara Delevingne, Alicia Vikander Drama Movie HD

„Kaip išsirinkti vyrą“ / Home Again

Premjeros data: 2017-ųjų rugsėjo 8 d.

Žanras: Romantinė drama/komedija

Siužetas: Alice (akt. Reese Witherspoon) neseniai išsiskyrė su vyru, tad norėdama atversti naują gyvenimo puslapį, kartu su dviem dukromis grįžta į gimtąjį Los Andželą. Per savo 40-ąjį gimtadienį ji sutinka tris jaunus filmų kūrėjus, kuriems leidžia apsistoti savo bute. Tačiau situacija pakrypsta įdomia linkme, ypač tarpduryje netikėtai išdygus buvusiam moters vyrui.

VIDEO: Home Again - Official Trailer - In Theaters September

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius