Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 09

Jamesas Cameronas planuoja sukurti dar tris filmo „Įsikūnijimas“ dalis

Puikios žinios garsiojo filmo „Įsikūnijimas“ (angl. „Avatar“) gerbėjams, pasaulinio pripažinimo sulaukęs režisierius tikina sukursiantis dar ne vieną šios kino juostos tęsinį, – pranešama huffingtonpost.com tinklalapyje.
Filmas „Įsikūnijimas“
Filmas „Įsikūnijimas“ / „Scanpix“ nuotr.

Vis dėlto teks nusivilti tiems, kurie tikisi išvysti kitų naujų Jameso Camerono kurtų filmų, kadangi laikraščiui „New York Times“ režisierius prisipažino šiuo metu užsiimantis tik „Įsikūnijimo“ kūryba.

Antroji filmo „Įsikūnijimas“ dalis kino teatrus anksčiausiai galėtų pasiekti tik 2016 metais.

„Aš kursiu antrą, trečią ir galbūt ketvirtą filmo „Įsikūnijimas“ dalį. Tačiau kitų filmų prodiusuoti šiuo metu tikrai neketinu. Dabar manęs visiškai nedomina scenaristo darbas“, – prisipažino garsusis režisierius, bet pridūrė, kad dokumentinių filmų kūrybos jis tikrai neatsisakys.

Toks režisieriaus pareiškimas iš pirmo žvilgsnio atrodo kiek netikėtas, tačiau peržvelgus J.Camerono kūrybą, pasirodytų kitaip. Nuo 1997 metų režisierius sukūrė tik du pilnametražius vaidybinius filmus: „Titaniką“ ir „Įsikūnijimą“, taip pat kelias dokumentines juostas: „Jūros gelmių ateiviai“ (angl. „Aliens of the Deep“), „Titanikas: gelmių vaiduoklis“ (angl. „Ghosts of the Abyss“), „Ekspedicija: Bismarkas“ (angl. „Expedition: Bismark“) ir „Titanikas: paskutinis pasaulis su Jamesu Cameronu“ (angl. „Titanic: The Final World with James Cameron“).

Kaip prodiuseris, Jamesas Cameronas buvo kiek aktyvesnis, be savo filmų, jis taip pat prodiusavo 2002 metais Steveno Soderbergho režisuotą filmą „Soliaris“ (angl. „Solaris“), o 2011 metais – filmą apie povandeninių urvų tyrinėjimus „Sanctum“.

Vis dėlto „Įsikūnijimo“ gerbėjams filmo tęsinio teks gerokai palaukti. Šios kino juostos prodiuseris Jonas Landau neseniai atskleidė, kad antroji filmo dalis kino teatrus anksčiausiai galėtų pasiekti tik 2016 metais (nors anksčiau buvo skelbta, kad premjera įvyks 2014 metais).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius