-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 27

JAV startavęs trileris „Angelo apgultis“ – pirmoje žiūrimiausių filmų vietoje

Po didžiulės sėkmės sulaukusių filmų „Olimpo apgultis“ ir „Londono apgultis“ Holivudo žvaigždės Morganas Freemanas ir Gerardas Butleris grįžo į didžiąsias kino sales su trenksmu. Rugpjūčio 22 dieną startavęs JAV didžiuosiuose kino ekranuose – visų laukiamas veiksmo filmas „Angelo apgultis“ šoktelėjo į žiūrimiausių filmų viršūnę. Rugpjūčio 27 d. visi specialiųjų efektų ir katastrofų trilerių gerbėjai kviečiami į išankstinę šio filmo premjerą kino centruose „Forum Cinemas“.
Kadras iš filmo „Angelo apgultis“
Kadras iš filmo „Angelo apgultis“ / Kadras iš filmo
Temos: 2 Trileris Kinas

Nepaisant didelės sėkmės sulaukusių pirmųjų apgulties dalių, filmo „Angelo apgultis“ žvaigždė ir prodiuseris Gerardas Butleris prisipažino pajutęs poreikį filmo idėją pakreipti kitu kampu. „Galėjome nueiti paprastu keliu ir sukurti kino juostą apie dar vieną pastato ar miesto užgrobimą, tačiau šį kartą norėjosi filmo su kita siužetine linija“, – teigia aktorius. Ieškodami naujų idėjų scenarijui G.Butleris ir filmo režisierius Ricas Romanas Waugh nusprendė apsistoti ties bėglio tematika.

Kadras iš filmo/Kadras iš filmo „Angelo apgultis“
Kadras iš filmo/Kadras iš filmo „Angelo apgultis“

Šį kartą G.Bulterio įkūnytas slaptųjų tarnybų agentas Maikas Baningas atsiduria kitoje barikadų pusėje – ant jo pečių krenta įtarimas, jog būtent jis kėsinosi į JAV prezidento gyvybę. Siekdamas išsiaiškinti kas ir kodėl kėsinosi nužudyti aukščiausią valstybės pareigūną, M.Baningas priverstas bėgti nuo jį persekiojančių buvusių kolegų bei įrodyti savo nekaltumą. „Tai istorija apie tą patį žmogų, nuoširdžiai atsidavusį savo pareigai, tačiau šį kartą tai gerokai sudėtingesnė ir tamsesnė kelionė tiesos link“, – pristatinėdamas filmą kalbėjo G.Butleris. Anot aktoriaus, ruošiantis filmo scenarijui buvo įdomu nagrinėti herojų paveikslus ir padaryti taip, kad žiūrovas jais patikėtų.

Įdomu tai, jog filmo kūrimas buvo sustabdytas trims mėnesiams tam, kad pagrindinė filmo žvaigždė G.Butleris galėtų įgauti tinkamą formą po avarijos, kurią patyrė važiuodamas motociklu. „Mano herojus Maikas, kaip ir aš pats patyrėme daug skaudžių išgyvenimų, todėl įsijausti į šio personažo vaidmenį dar kartą visiškai nebuvo sunku“, – prisipažįsta Holivudo žvaigždė.

Išankstinė specialiųjų efektų trilerio „Angelo apgultis“ premjera jau šiandien, rugpjūčio 27 dieną, visuose „Forum Cinemas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius