-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 07

Jei būtų nemirtingas, aktorius Hawke‘as lakstytų motociklu ir daug rūkytų (video)

Jeigu būtų vampyras ir gyventų per amžius, tuomet Ethane‘as Hawke‘as niekada nemestų rūkyti ir tai darytų su pasimėgavimu be perstojo.
Filmas „Aušros kariai“
Filmas „Aušros kariai“ / Kadras iš filmo

Aktorius prisipažįsta, jog vampyro vaidmuo brolių Spierigų filme „Aušros kariai“ davė jam daug peno apmąstymams apie tai, koks būtų nemirtingojo gyvenimas. Kiek daug nutrūktgalviškų idėjų galima būtų įgyvendinti visiškai nesibaiminant nelaimingų atsitikimų.

„Žinant gyvenimo ribas, kiekviena jo nugyventa diena yra brangi. Tuo tarpu man įdomu, kaip viskas pasikeistų, jeigu mes taptume nemirtingi. Tai mane vilioja, nes galėčiau strimgalviais lakstyti motociklu ir rūkyti cigaretę po cigaretės“, – nemirtingumo privilegijas išdėstė aktorius.

Aktorius, šiais metais švęsiantis savo keturiasdešimtį, teigia, jog dabar jis išgyvena laimingiausias gyvenimo akimirkas ir jaučia, jog dar ne viską spėjo įgyvendinti.

„Dabar darau tiek daug visko, ko anksčiau bijodavau imtis. Būdamas jaunas, labiau galvodavau, kas gali atsitikti vienu ar kitu atveju. Dabar daugiau gyvenu vadovaudamasis taisykle: vidutinės pastangos atneša vidutinius rezultatus“, – savo emocijomis apie gyvenimą dalijosi aktorius.

Ethanas Hawke‘as siaubo trileryje „Aušros kariai“ įkūnija nemirtingą mokslininką vampyrą, eksperimentuojantį su žmonėmis tam, kad atrastų būdą, kaip išsaugoti vampyrų rasę. Priešingai nei kitiems jo bejausmiams gentainiams, mokslininkui kartu rūpi ir žmonių išlikimas. „Aušros kariuose“ režisieriai vampyrus demonstruoja kaip išsilavinusią, kultūringą ir išprususią monstrų visuomenę, gyvenančią naktimis. Pagrindinis jų prasimaitinimo šaltinis – žmonės.

„Mes nenorėjome per daug sugriauti vampyrams taikytinų taisyklių, tačiau norėjome sukurti kažką kitokio. Taip pat norėjome žmonėms perduoti socialinį komentarą, tačiau pernelyg daug nemoralizuodami ir nepiršdami savo nuomonės“, – apie filmą pasakojo jo kūrėjai broliai Michaelas ir Peteris Spierigai.

Filmas „Aušros kariai“ kinuose nuo sausio 8 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius