Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 19

Johnny Deppas fantastinėje komedijoje „Nakties šešėliai“ virto klasikiniu vampyru

Kino pasaulyje sujudimas – artėja neįtikėtinos garsiojo Timo Burtono juostos „Nakties šešėliai“ (angl. „Dark Shadows“) premjera. Šiame filme, regis, buvo sujungta viskas, kas gali patikti žiūrovui – publika išvys vampyrą, mistinę prakeiksmo istoriją, daug humoro, užvedančios septintojo dešimtmečio disko dvasios ir žavųjį Johnny Deppą.
Filmas „Nakties šešėliai“
Filmas „Nakties šešėliai“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Johnny Deppas

Šiomis dienomis buvo pristatytas pirmasis filmo anonsas. Lietuvos kino teatrus gegužės 11 dieną pasieksiantys „Nakties šešėliai“ žiūrovams pasiūlys pasimėgauti išties ekscentriška fantastine komedija, kurios centrinė figūra – vampyras Barnabas (akt. J.Deppas). Filme netrūksta ir kitų ryškių kino žvaigždžių, tokių kaip Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, britų aktorius Jonny Lee Milleris, amerikietis Jackie Earle Haley, žavioji Eva Green bei jaunoji žvaigždutė Chloe Grace Moretz.

Iš „Nakties šešėlių“ anonso matyti, kad juosta išlaikė kuo geriausias T.Burtono filmų, kuriuose vaidino J.Deppas, tokių kaip „Edvardas Žirkliarankis", „Raitelis be galvos", „Čarlis ir šokolado fabrikas", „Svynis Todas", „Numirėlio nuotaka" ar „Alisa stebuklų šalyje" tradicijas ir joje nepritrūks teatrališkų bei labai juokingų vaizdelių.

Gyvenimą sugadino raganos meilė

Filmas „Nakties šešėliai“ prasideda pasakojimu apie Džošua ir Naomi Kolinsų kelionę 1752 metais iš Liverpulio į Ameriką, kur šeima kartu su mažuoju sūnumi Barnabu tikisi pradėti naują gyvenimą. Tačiau perplaukti vandenyno nepakako tam, kad Kolinsai išsigelbėtų nuo mįslingo, jų šeimą persekiojančio prakeiksmo. Praėjus dviem dešimtmečiams, Barnabas Kolinsas yra šlovės viršūnėje. Visas pasaulis (ar bent jau Kolinsporto miestas, kuriame gyvena) yra jam po kojomis. Kolinvudo dvare šeimininkaujantis vyras yra turtingas, galingas ir nepataisomas mergišius. Tačiau jis padaro lemtingą klaidą sudaužydamos gražuolės Anželikos, kurią vaidina Džeimso Bondo mergina iš filmo „007 Kazino Royale“, aktorė Eva Green, širdį.

Būdama ragana Anželika pasmerkia buvusį mylimąjį bausmei, baisesnei už mirtį – ji paverčia Barnabą vampyru ir palaidoja jį gyvą. Praėjus dviems šimtmečiams, kalinys netyčia išvaduojamas. Vampyrui tenka pajusti, kaip smarkiai pasikeitė pasaulis, o 1972-ieji pateikia vieną staigmeną po kitos. Grįžęs į Kolinvudo dvarą ,buvęs jo savininkas randa gerokai apgriuvusius namus ir naujuosius jų gyventojus – Kolinsų palikuonis.

Prikėlė Kolinsus antram gyvenimui

Kompanija „Warner Bros.“ filmą „Nakties šešėliai“ kūrė pagal to paties pavadinimo populiarų JAV septintojo dešimtmečio serialą. Penkerius metus rodyta gotikinė muilo opera buvo puikiai vertinama kino kritikų ir amerikiečių. Jos žiūrovai galėjo susipažinti su vaiduokliais, vampyrais, zombiais, vilkolakiais ir kitais antgamtiškais gyviais. Barnabo Kolinso vaidmenį seriale atliko kanadiečių aktorius Jonathanas Fridas.

Įsitikinti, kad kiekvienoje šeimynėlėje yra savų demonų Lietuvos kino mėgėjai galės jau nuo gegužės 11 dienos.

VIDEO: NAKTIES ŠEŠĖLIAI - kinuose nuo gegužės 11 d. - lietuviškai titruotas anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius