Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 07

Jolie Laros Croft vaidmenį perleis Fox?

Nepakeičiamai Angelinai Jolie atsirado pamaina. Internete sklando gandai, kad naujausiame filme apie kapų plėšikę Larą Croft vaidmuo gali atitekti 22 metų aktorei, ne taip seniai išrinktai šių metų geidžiamiausia moterimi. Be abejo, tai yra filmo „Dženiferės kūnas“ aktorė Megan Fox, kurią neseniai matėme filme „Transformeriai“.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pati Angelina pastaruoju metu renkasi rimtus draminius vaidmenis ir, būdama šešių vaikų mama, neturėtų labai prieštarauti. Dabar į priekį ją veda kiek kitokie prioritetai.

Jei tai tik nelemtas juokelis, reiktų pripažinti, kad jis gana vykęs ir šmaikštus. Galų gale abidvi damos turi nemažai bendro. Tamsiaplaukė, ilgų kojų savininkė Megan Fox ne tik mėgsta tatuiruotes, bet ir  atvirauja apie lesbietiškos meilės eksperimentus. Ištikimesni Megan gerbėjai tikrai atsimena istoriją apie aktorės romaną su striptizo šokėja. Ir dar kai kas... Megan be jokių abejonių tiks kapų plėšikės kostiumas: trumpučiai šortai ir dėtuvės pistoletams ant abiejų šlaunų.

Jei vis dar tikėti pateikiama informacija, dabar projektui apie kapų plėšikę yra ieškomas režisierius. Atsiradus režisieriui, bus aiškus ir pagrindinės aktorės klausimas: Angelina Jolie ar filmo „Dženiferės kūnas“ berniukų skriaudėja Megan Fox.

„Dženiferės kūnas“ kino teatruose pradedamas rodyti jau spalio 2 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius