-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 08

„Jonas Brothers“ planuoja trimačio filmo-koncerto tęsinį

Ameriką užkariavusi brolių grupė „Jonas Brothers“ nežada ilsėtis ir rimtai ruošiasi užkariauti likusią pasaulio auditoriją. Filme „Jonas Brothers. Koncertas trimatėje erdvėje“ sudėję nepamirštamas akimirkas iš koncertų turo po JAV „Burning up tour“, vaikinai atskleidė savo ateities planus.
Grupės „Jonas Brothers“ koncertas
Grupės „Jonas Brothers“ koncertas / Akimirka iš koncerto

Nors jų trimatis filmas tik dabar pradėjo kelionę po įvairias pasaulio šalis, „Jonas Brothers“ galvoja apie juostos tęsinį. Šįkart antroje dalyje jie svajoja išvysti soul muzikos legendą Stevie'ą Wonderį ir neatmeta galimybės pakviesti žvaigždę į filmavimą.

Mes tikimės sukurti antrą trimatį filmą-koncertą. Būtų išties smagu! Šauniai praleidome laiką koncertuodami ir filmuodamiesi, taigi galvojame, kad ir antrasis bandymas būtų lygiai toks pats sėkmingas“, – įspūdžiais dalijosi Joe Jonas.

Duodamas interviu jo brolis Nickas buvo dar konkretesnis: „Mes galvojame, kad pakviesti Stevie'ą Wonderį būtų neįtikėtinas dalykas. Turėjome galimybę kartu su juo koncertuoti per „Grammy“ apdovanojimus. Gerai, kad tai įvyko per apdovanojimus, o ne kur kitur, ir pasirodymas nebuvo nufilmuotas!“

Garsiausios „Jonas Brothers“ dainos ir pikantiški koncertų užkulisiai – filme „Jonas Brothers. Koncertas trimatėje erdvėje“! Premjera Lietuvoje – birželio 12 dieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius