Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 20

Juokingiausios Nicolo Cage'o akimirkos kine

„Oskaro“ laureatas Nicolas Cage'as – charizmatiškas, ryškus ir dėmesį prikaustantis aktorius, kruopščiai besirenkantis ir tokius pačius nepamirštamus vaidmenis bei filmus. Daugelis jo įkūnijamų personažų – ne mažiau charakteringi už paties aktoriaus asmenybę, todėl NCage'as itin mylimas humoro jausmą turinčių internautų.
Nicolas Cage'as
Nicolas Cage'as / Kadras iš filmo
Temos: 1 Nicolas Cage'as

Šie sudarinėja ne tik įspūdingiausių N. Cage'o įvaizdžio pasikeitimų, bet ir, pavyzdžiui, juokingiausių scenų, kuriose jis vaidina dešimtukus.

VIDEO: Top 10 Funniest Nicolas Cage Moments (intentional or not)

Arba įspūdingiausių jo citatų.

Šiuo metu N. Cage'ą galima pamatyti ir Lietuvos kino teatruose rodomame įtempto siužeto trileryje „Pagrobimas“. Pasaulinė filmo premjera įvyko tik prieš savaitę, tad scenos iš šios juostos dar neįtrauktos į N. Cage'o garbei sudarinėjamus dešimtukus, tačiau neabejojama, kad netrukus ir tai atsitiks.

Trileryje „Pagrobimas“ į gabaus bankų plėšiko kailį įsikūnijęs N. Cage'as leidžiasi į mįslingai dingusio brangiausio jam žmogaus paieškas.
 
Filmą sukūrė patyręs trilerių režisūros asas Simonas Westas, įtampos kurstymo meistriškumą gludinęs tokiose juostose kaip „Mechanikas“, „Kalinių lėktuvas“, „Nesunaikinami 2“, „Kapų plėšikė Lara Kroft“, todėl scenos iš „Pagrobimo“ jau gali pretenduoti į labiausiai įtampą kurstančių scenų sąrašus.

VIDEO: Stolen: "Vincent Returns" Clip

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius