2011 05 18

Juosta „Bebras“ su Melu Gibsonu buvo šiltai sutikta Kanuose

Jungtinių Valstijų žiūrovų dėmesio nesulaukęs Judie Foster filmas su Melu Gibsonu „Bebras“ (Beaver) tarptautiniame Kanų kino festivalyje buvo sutiktas kur kas šilčiau ir po peržiūros palydėtas audringais plojimais.
Melas Gibsonas
Melas Gibsonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Melas

Tai pirmas M.Gibsono vaidmuo nuo pernai, kai aktorius išsiskyrė su smurtavimu jį apkaltinusia Oksana Grigorjeva ir įsivėlė į teisinį ginčą dėl jų dukters globos.

Juostos režisierė tikėjosi, kad kompanijos vadovo vaidmuo, kuris su supančiu pasauliu bendrauja naudodamasis pirštinine lėle, sugrąžins žiūrovų simpatijas „Mirtino ginklo“ žvaigždei, tačiau Jungtinėse Valstijose filmas patyrė visišką nesėkmę ir per pirmąjį savaitgalį tesurinko 104 tūkst. JAV dolerių.

Na o Kanų kino festivalio kritikai antradienį parodytą juostą įvertino kur kas palankiau ir plojo M.Gibsonui už jo vaidybą.

Po peržiūros spaudos konferencijoje kalbėjusi J.Foster ir filmo prodiuseris Keithas Redmonas aiškinosi, jog niekas nesitikėjo, kad filmas iš parduotų bilietų uždirbtų milijonus.

„Bilietų pardavimas visai nesvarbu, yra daug būdų filmui atsipirkti. Mes suprantame, kad tam prireiks laiko ir neužteks vien pirmojo savaitgalio“, – sakė K.Redmonas.

„Aš supratau, kad jeigu matuosi savivertę parduotais bilietais, netrukus būsi labai nusivylęs žmogus“, – pridūrė J.Foster.

VIDEO: 'The Beaver' Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius