-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 09 02

★★★★☆ / Siaubo filmas „Kalbėk su manimi“: apsėskite mane ir kuo greičiau

Mistinių žaidimų metu iškviečiamos piktos dvasios – tokia nugrota siaubo kino klišė, kad sunku joje išrasti ką nors baisiai naujo. Veikėjas netiki dvasiomis, išbando jų šaukimą, tuomet kurį laiką yra persekiojamas nepaaiškinamų vaizdinių, ima lietis kraujas ir galiausiai privalu rasti sprendimą problemai. Tokie pasakojimo griaučiai matyti daugybę kartų. Režisierių brolių Philippou filmas bando atrasti vietos papasakoti tą patį kitaip.
„Kalbėk su manimi“
„Kalbėk su manimi“ / Stop kadras

Australiškas „Kalbėk su manimi“ (angl. Talk to Me) seka Miją (akt. Sophie Wilde). Mintyse apie mirusią motiną paskendusi mergina ieško kur patraukti savo gedintį dėmesį. Tą jai pasiūlo naujas vietinio jaunimo žaidimas – paspaudus keramikinę ranką draugai gali prisikviesti į savo kūnus mirusiųjų sielas. Paaugliams ši veikla yra žaidimas, tereikia spėti laiku iš seanso išeiti, kitaip rizikuojama, jog dvasios pasiliks viduje su visam.

Mijai procesas nuo pat pradžių palieka įspūdį. Bet pagreitį filmas įgauna tuomet, kai seanso metu draugės brolis pradeda kalbėti taip, lyg būtų mirusi Mijos motina. Ar tai proga paskutinį kartą pasikalbėti su mama? Ar piktų dvasių apgaulė?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius