-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 03

Kataro bendrovė rengiasi finansuoti filmą, pasakojantį apie pranašo Mohammedo gyvenimą

Neseniai Katare įsikūrusi kompanija „Alnoor Holdings“ finansuoja 150 mln. dolerių kainuosiantį įspūdingą filmą apie pranašo Mohammedo gyvenimą, paskelbta antradienį.

Holivudo kino pasaulio garsenybė Barrie Osborne'as sutiko būti šio dokumentinio filmo prodiuseriu.

„Barrie Osborne'as sutiko prodiusuoti šį filmą ir tikisi, kad jis bus pradėtas filmuoti pirmą 2011 metų ketvirtį“, – agentūrai pareiškė „Alnoor“ viceprezidentas tarptautiniams reikalams Raja Sharifas.

Šis filmas gerbs islamo tradicijas, kurios draudžia vaizduoti pranašą, todėl paties Mohammedo filme „nematysime“, sakė R.Sharifas.

Katare gyvenantis sunitų teologas šeichas Yusufas Qaradawi, musulmonų mokslininkų asociacijos vadovas, bus šio projekto konsultantas, praneša „Alnoor“ .

Tuo tarpu B.Osborne sakė: „Mane įkvėpė ši galimybė pristatyti tokį epinį filmą pasauliui ir jaudina galimybė, įkvėpti ir apšviesti viso pasaulio žiūrovus, pateikiant vienos didžiausių istorijos asmenybių gyvenimą“.

„Alnoor“ pirmininkas Ahmedas Al Hashemi sakė: „Pasaulyje gyvena daugiau kaip 1,5 mlrd. musulmonų, ir islamas yra greičiausiai auganti pasaulio religija. Pranašo istorija šiandien aktuali tiek musulmonams, tiek ir ne musulmonams. „Alnoor“ džiaugiasi galėdamas paskelbti apie šį savo pirmą projektą“. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius