Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 20

Kate Winslet „Oskaras“ pagaliau ranka pasiekiamas

Nesvarbu, ar laimės per sekmadienį vyksiančią „Oskarų“ teikimo ceremoniją, britų aktorė Kate Winslet pateks į šių Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų istoriją.
Britų aktorė Kate Winslet
Britų aktorė Kate Winslet / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

33 metų K.Winslet sako, kad jau ištobulino pralaimėjimo šypseną „Oskarų“ vakarui ir yra pasirengusi didžiausios pralaimėtojos – šešis kartus nominuotos ir šešis kartus pralaimėjusios aktorės – titului.

Tačiau tas šeštas kartas per sekmadienį vyksiančią 81-ąją „Oskarų“ įteikimo ceremoniją šiai britų aktorei gali būti laimingas.

K.Winslet vaidmuo dramoje apie pokarį „Skaitovas“ pelnė jai favoritės statusą geriausios aktorės kategorijoje.

K.Winslet vaidmuo dramoje apie pokarį „Skaitovas“ pelnė jai favoritės statusą geriausios aktorės kategorijoje, kurioje ji nominuota su Meryl Streep, Anne Hathaway, Angelina Jolie ir Melissa Leo.

Ir nors K.Winslet sako, kad labai patiktų laimėti „Oskarą“, ji džiaugiasi ir tuo, jog galės tiesiog pabūti kitų nominuotųjų kompanijoje.

„Tai buvo tokie nuostabūs metai, nepaprasti vyrų ir moterų pasirodymai“, – šį mėnesį per „Oskarams“ nominuotų žvaigždžių pusryčius žurnalistams sakė K.Winslet.

Jei vėl pralaimėtų, jai nebus sunku nuslėpti nusivylimą. „Tiek kartų jau buvau čia ir tiek kartų jau pralaimėjau, kad, tiesą sakant, jau įgijau gana gerą pralaimėjimo išraišką, – sakė K.Winslet. – Ištobulinau tą keistą dzenbudistinę ramybę, kurią reikia jausti tą akimirką, kai jie nepaskelbia tavo vardo.“

K.Winslet, kuri anksčiau „Oskarams“ buvo nominuota už vaidmenis filmuose „Protas ir jausmai“, „Titanikas“, „Airisė“, „Jausmų galia“ ir „Maži vaikai“, sako, kad buvusios koncentracijos stovyklos prižiūrėtojos vaidmuo „Skaitove“ buvo sunkiausias per visą karjerą.

„Imtis to vaidmens buvo labai baisu, nes nežinojau, ar galiu tai padaryti, – sakė ji. – Nuoširdžiai maniau, kad nežinau, ar < ...> sugebėsiu tai padaryti. Visą laiką tai buvo ištvermės išbandymas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius