Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 26

Kiek uždirbs J.Deppas už ketvirtąją „Piratų“ dalį

Didžiosios Britanijos bulvarinis leidinys „The Sun“, kuris labai mėgsta kurti istorijas apie kosminius aktorių honorarus rašo, kad būtent prodiuseriui Jerry Bruckheimeriui pavyko įkalbėti Johnny Deppą pasilikti „Karibų jūros piratuose“ po to, kai iš „Walt Disney“ studijos išėjo artimas J.Deppo bičiulis Dickas Cookas.
Johny Deppas
Johny Deppas / „Scanpix“ nuotr.

Pagal dienraščio versiją, už darbą filme aktoriui bus sumokėta 35 milijonai dolerių, plius procentai nuo pelno, jeigu filmas bus pelningas.

Čia pats laikas prisiminti, kad beveik lygiai prieš metus tas pats „The Sun“ rašė, kad už dalyvavimą ketvirtoje dalyje J.Deppui sumokės 56 milijonus. Vėliau studija paneigė šią informaciją. Ir štai praėjus metams leidinys nusprendė pakartoti bandymą, tik šį sykį, dėl padorumo, pamažinęs dvidešimčia milijonų.

Tiesą pasakius, „Piratai“ lieka viena iš pelningiausių franšizių kino istorijoje: bendrai visi trys filmai uždirbo beveik 2,7 milijardo dolerių ir yra akivaizdu, kad franšizės prodiuseriai gali garantuoti savo žvaigždėms iš tikro kosminius honorarus. Tačiau paskutiniu metu Holivude juntama atvirkštinė tendencija: filmai su žvaigždėmis pradėjo vis dažniau žlugti, atiduodami pelną filmams konkurentams be garsių pavardžių titruose kaip pavyzdžiui „Devintasis rajonas“, tad prodiuseriai rodo vis mažesnį entuziazmą išrašydami čekius su daug nulių.

Kaip bebūtų, filmai su J.Deppu visada būna sėkmingi ir pasėdėjus pusvalandį su kalkuliatoriumi matome, kad pasaulio kino kasose jie jau yra surinkę apie 4,8 mlrd. dolerių. Prie šių skaičių žymiai prisidėjo sėkmingas aktoriaus bendradarbiavimas su prodiuseriu, režisieriumi ir labai geru bičiuliu Timu Burtonu. Kovo mėnesį ekranuose pasirodys jau septintas bendras judviejų darbas „Alisa stebuklų šalyje“ – Lietuvoje šis filmas bus rodomas 3D formatu ir bus įgarsintas lietuviškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius