-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 26

„Kine po žvaigždėmis“ – klasikinio Holivudo ekrano poroms prilygstantys Emma Stone ir Ryanas Goslingas

Birželio 29 d. „Kinas po žvaigždėmis“ padovanos nepamirštamą vakarą visiems klasikinio Holivudo ir miuziklų gerbėjams. Visų svajotojų, įsimylėjėlių ir romantikų laukia vienas įsimintiniausių praėjusių metų filmų – Damieno Chazelle „Kalifornijos svajos“ (La La Land, 2016). Seansą pristato šokoladas „Pergalė“.
Kadras iš filmo „Kalifornijos svajos“
Kadras iš filmo „Kalifornijos svajos“

Mija (akt. Emma Stone) dievina senuosius Holivudo filmus ir trokšta tapti aktore, tačiau iki išsvajotosios šlovės toli – virtinė nesėkmingų peržiūrų gali pakirsti net didžiausio optimisto ambicijas. Pianistas Sebastijanas (akt. Ryanas Goslingas) garbina klasikinį džiazą ir svajoja atidaryti savo muzikos klubą, tačiau kol kas uždarbiauja linksmindamas neišrankią restoranų ir privačių vakarėlių publiką. Jaunuolių keliai susikerta ir prasideda dar viena, į romantiškiausių miuziklų istoriją neabejotinai pateksianti, meilės istorija.

Filmo anonsas:

VIDEO: Filmo „Kalifornijos svajos“ anonsas

„Kalifornijos svajos“ išsiskiria pagarbiais reveransai klasikiniams miuziklams, įsimintina kinematografija, niūniuoti kartu su filmo herojais viliojančiu garso takeliu ir kojas nejučiomis trepsėti priverčiančia choreografija, tačiau gražiausia filmo dalis – įtaigus pagrindinių aktorių Emmos Stone ir Ryano Goslingo ryšys.

Duodami interviu aktoriai nevengia žaismingai vienas kito paerzinti. R.Goslingas, paklaustas apie geriausias E.Stone savybes lepteli, jog ji gali vienu metu ir gerti, ir dirbti, o Emma šaiposi iš Ryano pomėgio nuolat kramsnoti saldymedžio saldainius. Tačiau už smagaus vienas kito traukimo per dantį slepiasi abipusė pagarba. „Nėra nieko, ko ji nesugebėtų padaryti,“ – apie kolegę, jau surimtėjęs, taria Goslingas. Lengvai sutrikusi Emma Stone atsako, jog lygiai tą patį gali pasakyti apie Ryaną.

„Kalifornijos svajos“ – jau trečias filmas, kuriame žiba šis aktorių duetas. Jiedu susipažino filmuodamiesi romantinėje komedijoje „Kvaila, beprotiška meilė“ (Crazy, Stupid, Love, 2011). Atrankos metu paprašius dueto paimprovizuoti, jiems sekėsi taip gerai, kad nemažai jų ekspromtu suvaidintų dalykų pateko į filmą, o kino mėgėjų atminty turbūt labiausiai įstrigo scena, kurioje be marškinių Goslingo herojų išvydusi Emma pasipiktina, jog jo pilvo presas atrodo kaip „sufotošopintas“.

Antrą kartą jiems drauge teko padirbėti filmuojantis į dvidešimto amžiaus vidurį nukeliančiame noir stiliaus veiksmo trileryje „Gangsterių medžiotojai“ (Gangster Squad, 2013). „Kalifornijos svajos“ – trečiasis ir, ko gero, įspūdingiausias jų bendras darbas. Susižavėjimo aktorių duetu neslepia ir Damienas Chazelle. „Kai rinkome filmui aktorius, labiausiai džiaugiausi tuo, jog Ryanas ir Emma bus pora. Gali juos matyti ir įsivaizduoti esant kartu. Jie kaip Fredas ir Ginger arba kaip Bogartas ir Bacall – klasikinė Holivudo ekrano pora,“ – pastebėjo filmo režisierius.

Projektą „Kinas po žvaigždėmis“ iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius