Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 12

Kino kodas: „Draugiškas seksas“, arba Nuo meilės nepabėgsi

Filmų apie neįpareigojantį seksą pagrindiniame vaidmenyje pastaruoju metu pagausėjo. Pradedant komedija „Užkibo“ ir baigiant „Be įsipareigojimų“. Tai atspindi šiuolaikines visuomenės tendencijas. Toli ieškoti nereikia... Naujausias Lietuvoje paviešintas „norėjimo“ pavyzdys – parlamentaro Sauliaus Stomos atvejis.
Mila Kunis ir Justinas Timberlake‘as komedijoje „Draugiškas seksas“
Mila Kunis ir Justinas Timberlake‘as komedijoje „Draugiškas seksas“ / Kadras iš filmo

Bet grįžkime prie komedijos „Draugiškas seksas“. Talentingas Los Andželo tinklaraštininkas Dylanas (akt. J.Timberlake‘as), bėgdamas nuo liūdnų minčių po išsiskyrimo su mylimąja, susiranda darbą kitame mieste – Niujorke. Tą padaryti jam padeda agentė Džeimė (akt. M.Kunis). Akivaizdu, kad šie du mieli ir autoironiški personažai nuo pat pirmojo kontakto pajunta stiprų norą bendrauti artimiau. 

Juolab kad juos suvienija geras humoro jausmas. Po to – seksas be įsipareigojimų, bet mes juk žinome, kad tokia karšta porelė anksčiau ar vėliau turės paklusti Holivudo kino moralei. Meilė susimetus šiame kino pasakų pasaulyje tiesiog neįmanoma. Tą Dylanui nuolat tvirtina kolega gėjus (akt. W.Harrelsonas). Todėl jie gyvens ilgai ir laimingai...

Išvados

Scenarijaus prasme „Draugiškas seksas“ visai neišradingas. Tačiau filmą žiūrėti nenuobodu dėl įtikinamos ir azartiškos J. Timberlake‘o bei M.Kunis vaidybos. Galima spėti, jog aktoriai surado bendrą kalbą ir už filmavimo aikštelės ribų. Tiesa, pirmojo intymaus bendravimo uvertiūroje porelė aiškiai pervaidina, norėdama parodyti, koks tas seksas bus neįpareigojantis.

Vėliau – viskas geriau. Atrodo, kad dainininkas Justinas nusprendė tapti sunkiai dirbančiu aktoriumi (spalio pabaigoje pamatysime dar vieną filmą su juo „Įkalinti laike“). Jį galima suprasti: vieną kartą partnerė – C.Diaz, kitą – M.Kunis, o trečią – Amanda Seyfried. Kiekvienas toks projektas – nemaža draugiško sekso tikimybė.

Faktai

Romantinė komedija „Draugiškas seksas“ („Friends With Benefits“) JAV, 2011 m., 105 min.
Režisierius Willas Gluckas.
Vaidina: Justinas Timberlake‘as, Mila Kunis, Richardas Jenkinsas, Patricia Clarkson, Jenna Elfman ir kiti.
ĮVERTINIMAS 3/4

VIDEO: Friends With Benefits (2011) - Official Trailer

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius