Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 06 12

„Kino po žvaigždėmis“ entuziastams – komedija su J.Binoche „Mano mama ir mūsų kūdikiai“

Birželio 17 d. „Kine po žvaigždėmis“ ir prancūziško kino gerbėjų laukia smagus vakaras. Legendinė prancūzų aktorė Juliette Binoche filme „Mano mama ir mūsų kūdikiai“ (Telle mere, telle fille, 2017) įsikūnys į jai nebūdingai komišką lengvabūdės vidutinio amžiaus moters vaidmenį.
Komedija su J.Binoche „Mano mama ir mūsų kūdikiai“
Komedija su J.Binoche „Mano mama ir mūsų kūdikiai“ / Filmo kadras

Pagrindinė filmo herojė – Mado (akt. J.Binoche) artėja prie bauginančio penkiasdešimtmečio, tačiau jaučiasi ir elgiasi taip, lyg jai vis dar būtų septyniolika. Ekscentriškas kristalais padabintas manikiūras, šėliojimas diskotekose, rožinis motoroleris ir nesirūpinimas ateitimi visiškai kontrastuoja su kur kas brandesnės Mado trisdešimtmetės dukters Avrilės (akt. C.Cottin) stiliumi ir gyvenimo būdu. Buvusi šokėja neturi darbo ir gyvena pas savo pervargusią darboholikę dukrą ir jos vis dar studijuojantį draugą.

Filmo kadras/Komedija su J.Binoche „Mano mama ir mūsų kūdikiai“
Filmo kadras/Komedija su J.Binoche „Mano mama ir mūsų kūdikiai“

Įvykiai pakrypsta netikėta linkme, kai abi moterys tuo pat metu ima lauktis. Mado niekaip negali susitaikyti su mintimi, jog greitai taps močiute, o Avrilė negali patikėti, kad jos mama vėl taps... mama. Ar pilvukams augant ir hormonams siautėjant vienas butas nepasidarys per ankštas dviems besilaukiančioms moterims?

„Komedijos vis dar yra retos Binoche filmografijoje, tad tiesiog nuostabu ją matyti atsipalaidavusią ir besimėgaujančią šiuo vėjavaikišku ir nežabotu, pagal savo amžių atsisakančiu elgtis charakteriu,“ – rašo „The Hollywood Reporter“.

„Mano mama ir mūsų kūdikiai“ – klasikinė prancūziška komedija, primenanti už ką taip mylime šios šalies filmus, kupinus charizmatiškų veikėjų, džiazo garsų, juokingų nesusipratimų ir to su niekuo nesupainiojamo prancūziško humoro.

Daugiau informacijos čia.

VIDEO: Filmo „Mano mama ir mūsų kūdikiai“ anonsas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius