Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 08

Kino teatras gurmanams

Jei laisvalaikį būtų galima lyginti su maistu, vakarą kino teatre turbūt vadintume lengvu užkandžiu: gardu, sveika, daug nekainuoja ir labai sunku atsispirti. Tačiau, kaip ir maistui, kinui taip pat keliami reikalavimai, kad jame praleistas laikas taptų gurmaniška pramoga, o ne greito vartojimo preke.
Kino teatras gurmanams
Kino teatras gurmanams / Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr.
Temos: 1 Multikino

Kalbiname prieš pusmetį prekybos ir pramogų centre „Ozas“ duris atvėrusio kino teatro „Multikino“ rinkodaros vadovą Raimundą Bilinską ir klausiame, kokius kokybės reikalavimus turi atitikti geras kino teatras ir kokias staigmenas šį pavasarį „Multikino“ rengia kinomanams.

Išskirtinis patogumas

„Turime viską, kas kino teatruose yra naujausia, pradedant kėdėmis ir baigiant skaitmeniniais projektoriais bei kita technika“, - sako p. Raimundas. Ir tikrai, jei klaustume, kuo šis kino teatras skiriasi nuo kitų, dėmesys klientui bei jo patogumui galėtų būti vadinamas išskirtiniu „Multikino“ bruožu: kino salėse – dideli tarpai tarp kėdžių eilių, tad neteks įdomiausią filmo akimirką stotis ir niurzgant praleisti išeiti sumaniusį kaimyną, pakankamai erdvės ištiesti pavargusias kojas užteks net vietoje nenustygstantiems aukštaūgiams, o kėdėse įsitaisai kaip jaukiausiame krėsle pas močiutę.

Dar viena maža, bet labai svarbi smulkmena, aktuali visiems, arti, toli ar kaip kitaip nematantiems: šiame kino teatre akiniai, skirti 3D filmams žiūrėti, yra išskirtinai lengvi ir tikrai nenuspaus nosies, net ir uždėti ant didžiausių regėjimą gerinančių akinių. Akys nevarginamos ir po to neskauda galvos, kaip kartais nutinka įtemptai žiūrint filmą. Visus skeptikus nuraminsim: pabandėm – ir tikrai neskauda!

Kitas „Multikino“ pasididžiavimas – kino teatre veikianti kavinė „Cavablanca“. Kino mėgėjai jau spėjo įvertinti bene būtiniausią kino atributą – karamelinius kukurūzų spragėsius, bet turbūt ne kiekvienas žino, kad „Multikino“ jie ne atvežti iš gamintojų, bet kepami pačioje kavinėje, būtent todėl visuomet yra švieži ir gardūs. Kino teatro vadovas p. Raimundas pasakoja, kad „Multikino“ turi savo technologą, kuris kas keletą mėnesių lanko visus šios grupės kino teatrus ir tikrina, ar kava, spragėsiai bei kiti gardumynai atitinka standartus ir taip užtikrina aukščiausią kokybę.

Beje, „Multikino“ galima puikiai suderinti įprastą vakaro „filmas+kavinė“ scenarijų, čia viskas vienoje vietoje. Skamba kaip puikus pasiūlymas pasimatymams, tuo labiau, kad bilieto į šį kino teatrą kaina labai studentiška: pateikęs savo LSP pirmadienį – ketvirtadienį mokėsi tik 11 Lt, už 3D seansą – 15 Lt.

Daugiau nei kinas

Būtent tokia yra „Multikino“ misija – kad kino teatras taptų vieta, kurioje rastumėte ne tik puikius filmus. Paklaustas, kokių daugiau pramogų šį pavasarį siūlys „Multikino“, jo rinkodaros vadovas p. Raimundas atsako, kad idėjų netrūksta, tad galim laukti staigmenų ir naujienų. Viena didžiausių jų – jau pradėtos rodyti tiesioginės garsiausių operų transliacijos iš San Francisko, „La Scala“, „Gran Teatre del Liceu“, „Regio di Parma“ ir Vienos operos teatrų. Po pirmosios, „Madam Baterflai“ parodytos operos, buvo girdėti komentarų, kad vertėtų prie išėjimo pastatyti nosinaičių automatą, kad visi susigraudinę galėtų nusišluostyti ašaras. Kovo 24 d. rodoma „Užburtoji fleita“, ko gero, sukels ne mažiau audringų emocijų.

Be jau pradėto rodyti „Multi Baby Kino“, skirto mamytėms ir jų mažyliams, netrukus „Multikino“ pradės rengti, tikimasi, dar viena gražia tradicija tapsiantį renginį – kino vakarus merginoms ir moterims. „Kinas su aukštakulniais“ bus rodomas kartą per mėnesį: kino mėgėjų lauks šilti ir jautrūs filmai, kosmetikos, kitų moteriškų dalykėlių prezentacijos ir degustacijos bei mergaitišką vakarą puošianti šampano taurė. Ir, pabaigai, subtili užuomina: visų sumanymų neišduosim, tačiau šį pavasarį „Multikino“ žada stebinti tikrai daugiau nei tik kinu!

Užsakymo nr. AKI 20110308

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius