Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 16

Komedija „Pagirios Tailande“ žada pranokti legendinį „Krikštatėvį“

Toddas Phillipsas jau įrodė, jog puikiai moka kurti komedijas („Pagirios Las Vegase“ tapo vienu iš pelningiausių 2009-ųjų filmų), todėl dabar, kai jau visai netrukus kino teatrus išvys ir komedijos tęsinys „Pagirios Tailande“, vyras nebijo būti akiplėšiškai drąsus. Jis teigia, kad gegužės 27-ąją ekranuose pasirodysiantis naujasis jo perliukas niekuo nenusileis legendiniam Francis Fordo Coppolos „Krikštatėviui“.
„Pagirios Tailande“
„Pagirios Tailande“ / „AcmeFilm“ nuotr.

„Niekam ne paslaptis, kad yra sukurta vos keletas tęsinių, pranokstančių pirmąją dalį. Vienintelis, kuris man atrodo vertas tikrai nuoširdžių pagyrų, yra „Krikštatėvis“. Tačiau reikalai pasikeis, kai žiūrovai pamatys „Pagirias Tailande“, nes komedija ne tik kad prilygs, bet ir bus kur kas geresnė, drąsesnė už „Pagirias Las Vegase“. Todėl drąsiai galiu lyginti savo darbą su F.F.Coppolos filmais“, – sakė T. Phillipsas, dar anksčiau juokinęs pasaulį komedijomis „Kelyje“ bei „Vingiuotas kelias namo“.

Režisierius neslepia, jog jau galvoja apie trečiąją „pagirių“ dalį: „Žinau, skamba absurdiškai, bet mes ką tik praleidome dieną skaudančiais nuo juoko pilvais, kai galvojome, kuo pratęsti „Pagirias Tailande“.

Jau kitą savaitgalį pasirodysiančioje komedijoje gerai pažįstami Filas (akt. Bradley Cooperis), Stju (akt. Edas Helmsas), Alanas (akt. Zachas Galifianakis) ir Dagas (akt. Justinas Bartha) atkeliauja į egzotiškąjį Tailandą, kur vestuves švęsti ruošiasi Stju. Tačiau, kokios gi vestuvės be bernvakario? Vyrukai susiruošia pavakaroti, o kad visiems būtų ramiau – ypač būsimajai Stju žmonai (akt. Jamie Chung) – kartu su jais keliauja ir Stju sužadėtinės brolis. Vyrai dar nepamiršo, kuo prieš du metus jiems baigėsi bernvakaris Las Vegase, tad prisiekia, jog „tik po vieną" ir namo.

Deja, reikalai ne visuomet klostosi taip, kaip planuota. Galbūt tai, kas nutinka Las Vegase, ir lieka Las Vegase, tačiau tai, kas nutinka Bankoke, sunku net įsivaizduoti...

2009-aisiais Auksiniu gaubliu už geriausią metų komediją „Pagirios Las Vegase" apdovanota kūrybinė komanda siūlo dar stipresnes pagirias. Joms pasiruošti galima žiūrint „S“ raide pažymėtą filmo anonsą:

VIDEO: PAGIRIOS TAILANDE - oficialus filmo treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius