Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 14

Komedijos „Potiche. Žmonos maištas“ filmavimus Gerardas Depardieu pradėjo girtas

Nežinia, kaip Prancūzijoje, bet Lietuvoje galioja patarlė: „Kuproto ir karstas neištiesins“. Juodas humoras, tačiau jis puikiausiai tinka kino legendai Gerardui Depardieu, kuris net neslepia, kad mėgsta išgerti ne tik laisvalaikiu. Dar kartą tuo įsitikino dauguma komedijos „Potiche. Žmonos maištas“ filmavimo aikštelės darbuotojų bei kolegų, kuomet pačią pirmą darbo dieną aktorius taip nusitašė, kad jį teko išnešti.
Gerardas Depardieu
Gerardas Depardieu. / „Scanpix“ nuotr.

„Man buvo be galo malonu dirbti su Catherine Deneuve ir Gerardu Depardieu. Tačiau pirma filmavimo diena neapsiėjo be nesklandumų. Gerardas į aikštelę atsinešė butelį kažkokio alkoholinio gėrimo, o jau po valandėlės ėmė elgtis įžūliai, pradėjo griuvinėti, todėl apsauginiams teko jį išnešti. Kitą dieną režisierius Francois Ozonas su juo pasikalbėjo ir vėliau jokių problemų nebekilo. G.Depardieu yra tikra superžvaigždė, todėl elgiasi kaip tik nori. Jis gali būti vulgarus, o greitai virsti pačiu romantiškiausiu vyru Žemėje. Man jis panašus į vaiką: viską, ką aktorius daro, daro su didele šypsena. Tereikia suprasti kitokį jo humorą“, – sako filme taip pat vaidinusi Judith Godreche.

G.Depardieu yra ne tik profesionalus „degustatorius“, bet ir  vyndarys. Apie dievų gėrimą aktorius sako: „Vynu mėgaujuosi nuo tada, kai mečiau gerti alkoholį“ ir yra tvirtai įsitikinęs, jog vyno butelyje visada galima rasti laimę.

1990 metais G.Depardieu buvo sugautas vairuojantis išgėręs. Po šio incidento teismas jam skyrė du mėnesius kalėjimo ir pusei metų atėmė vairavimo teises. Labiau už moteris aktorius mėgsta tik motociklus. 1998 metais jis sudaužė motociklą, kuriuo važiavo išgėręs penkis kartus daugiau alkoholio, negu leidžiama, ir susižalojo koją bei veidą. Tuomet jis dvi dienas praleido komoje.

Savo pomėgio skaniai ir kartais per daug išgerti prancūzas niekuomet per daug ir neslėpė. Spaudoje vis pasirodydavo jo citatų, kurios vieniems keldavo juoką, kitiems – susirūpinimą.

„Abejoju, kad per daug valgau, bet esu tikras, kad per daug geriu“. „Kiekvienos juostos filmavimas man nuolat kelia pavojų, kad jam pasibaigus aš persivalgysiu ir nusigersiu.“ „Turėti visko daug šiame pasaulyje man nebūtina, svarbiausia, kad mano taurė būtų sklidina.“ Tokiu neblaiviu sąmoju garsėja G.Depardieu, o jo gerbėjai tik ir laukia, ką įdomaus aktorius dar sugalvos iškrėsti...

Na, o kol viena didžiausių Prancūzijos kino žvaigždžių ruošiasi naujiems triukams ir brandina vyną savo vyninėse, jį jau dabar kartu su Catherine Deneuve galime pamatyti satyros meistro Francois Ozono komedijoje „Potiche. Žmonos maištas“.

Filmo anonsas:

VIDEO: Potiche. Žmonos maištas- kinuose nuo kovo 11 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius