Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 30

„Kryčio anatomijos“ anatomija: ar Sandra iš tiesų nekalta?

„Žinoma, kad aš turiu savo nuomonę“, – žurnalistų paklausta, ar mananti, kad „Kryčio anatomijos“ pagrindinė veikėja Sandra (aktorė Sandra Huller) buvo išteisinta pagrįstai, atsakė režisierė Justine Triet. „Oskaru“ už geriausią originalų scenarijų apdovanotos juostos režisierė ir aktoriams iki pat pabaigos neatskleidė, ar herojė iš tiesų nekalta. „Kino pavasario“ pažiba iki šiol kursto diskusijas, ar teismas rado tiesą.
Kadras iš filmo „Kryčio anatomija“
Kadras iš filmo „Kryčio anatomija“ / Organizatorių nuotr.

„Iš tiesų aš buvau paslaptinga. Aktoriams pasakiau: „Vaidinkite taip, tarsi ji nekalta“, – tame pačiame interviu prisipažino režisierė. Ir kartu pajuokavo: „Šuo viską matė. Jis vienintelis žino, bet negali kalbėti. Jis ir įkūnija visą tiesos klausimo sudėtingumą“. Kodėl „Kryčio anatomijos“ finalinės scenos taip kursto aistras?

„Kryčio anatomija“ pasakoja apie Prancūzijos Alpėse apsigyvenusią rašytojų porą. Samueliui Prancūzija – gimtinė. Į atokų kaimą iš Londono jis atvyksta su žmona vokiete Sandra ir sūnumi Danieliumi. Šeima jau kurį laiką išgyvena sunkumus: po avarijos sūnus neteko regėjimo, iškilo finansinių sunkumų. Samuelis dėl vaiko negalios kaltina save. Pyksta, kad stringa ir jo kūryba.

Sandra bando pritapti jai svetimoje aplinkoje. Sutuoktiniai vis kivirčijasi, jų santykiai patiria krizę. O kai jie pykstasi, sūnus su augintiniu Snupiu išeina pasivaikščioti.

Krycio anatomija
Krycio anatomija

Vieną dieną Danielis randą tėčio kūną sniege. Iškrito ar buvo išstumtas? Sąmoningas veiksmas ar atsitiktinumas? Kas nutiko Samueliui?

Žiūrovams – prisiekusiųjų užduotis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius