Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 18

Kurs biografinę juostą pagal J.K.Rowling gyvenimo istoriją

Kas galėjo pagalvoti, kad pasibaigus filmų apie Harį Poterį epopėjai šį kūrinį parašiusi autorė J.K.Rowling pati atsidurs kino ekranuose.
J.K.Rowling
J.K.Rowling / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė portalas Contactmusic.com, rašytoja taps biografinio filmo heroje. „Strange Magic“ (liet. „Keista magija“) pavadintoje juostoje J.K.Rowling vaidins 35-erių australų aktorė Poppy Montgomery.

Planuojama, kad filmas pasirodys ne tik kino teatruose, bet ir televizijoje. „Keista magija“ bus filmuojama Kanadoje, mat ten, kūrėjų teigimu, rastas pastatas, labai panašus į namą Edinburge, Škotijoje, kuriame J.K.Rowling rašė savo knygas apie „Harį Poterį“. Iš viso jų yra septynios.

„Scanpix“ nuotr./Poppy Montgomery
Poppy Montgomery

O kol garsiojo berniuko burtininko kūrėja savo gyvenimo istoriją atiduos kinematografui, Harį Poterį įkūnijęs Danielis Radcliffe‘as vaidins mažo biudžeto projekte „The Amateur Photographer“ (liet. „Fotografas mėgėjas“). Variety.com žiniomis, ši komedija nukels į 6-ąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį. Istorija suksis apie tai, kaip vienas Amerikos Naujosios Anglijos regiono miestų nusamdo fotografą, kad šis būtų miestelio gyvenimo metraštininkas.

Kino kritikai nesistebi, kad 21 metų aktorius pasuko į mažo biudžeto kiną – būdamas toks jaunas jis jau turi 50 mln. JAV dolerių vertinamą turtą (apie 127 mln. Lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius