-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 23

Laimėk filmo „Žaislų istorija 3“ užrašų knygą! (video)

Joninių proga kino konkursas apibers visus savo mylimus 15min.lt skaitytojus dovanomis. Už praėjusios savaitės nuopelnus geromis žiniomis apdovanosime beveik keturias dešimtis laimingųjų – to per mūsų kino konkursų istoriją dar nebuvo!
Filmas „Žaislų istorija“
Filmas „Žaislų istorija“ / Kadras iš filmo

Pirmiausia norime pasveikinti visus tuos, kuriems nusišypsojo laimė filmo „Žvėrelių maištas“ konkurse. Į Kauno zoologijos sodą kviečiame atvykti Darių, Laurą, Arminą, Gintarę, Deividą, Ernestą, Gretą, Jolitą, Inesą, Ligitą, Astą, Vitaliją, Luką, Jurgitą, Justę, Arną, Astą, Gintautą, Aidą, Ireną, Luką, Andrių, Irmą, Gitą, Liną, Aistę, Marių, Erlandą, Nijolę ir Arūną. O šį filmą kino teatruose galės pamatyti Diana, Tatjana ir Kristupas. Tuo tarpu kvietimus į veiksmo kino juostą „A komanda“ laimėjo Vilius, Živilė ir Mantas. Gerų visiems jums įspūdžių!

Šią savaitę kviečiame jus dalyvauti animacinės nuotykių komedijos „Žaislų istorija 3“ žaidime. Už teisingą atsakymą į konkurso klausimą galite laimėti originalią šio filmo užrašų knygą – dalyvauti tikrai verta!

Filmo KLAUSIMAS: Kas yra Vudis?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: Toy Story 3: Trailer 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius