Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 03 09

Laimėk filmų „Džonas Karteris“ ir „Projektas X“ prizus!

Sveiki, kino gerbėjai! Senasis kino konkursas priverstas baigtis, tačiau jo vietą užims naujas – šįkart siūlantis laimėti originalius filmo „Džonas Karteris“ marškinėlius ir kvietimus į filmą „Projektas X“.
Filmas „Džonas Karteris“
Filmas „Džonas Karteris“ / Kadras iš filmo

Burtai lėmė, kad už praėjusios savaitės nuopelnus kvietimus į filmą „Paveldėtojai“ laimėjo Medas, Deividas ir Marija, nemokamai filmą „Subtilumas“ pamatys Dangė, Rasa ir Motiejus, o kvietimus į filmą „Tamsos baikeris: keršto demonas“ dovanojame Haroldui, Simui, Aldonai, Rimgaudui, Leonardui ir Linai, o šio filmo marškinėlius įteiksime Gustui. Sveikiname visus laiminguosius!

Kino teatruose pasirodė fantastinis veiksmo filmas „Džonas Karteris“, nukelsiantis žiūrovus net į kelias planetas. Kviečiame nepraleisti šio filmo seanso, o už teisingą atsakymą į konkurso klausimą galite laimėti originalius šios kino juostos marškinėlius!

Tuo tarpu pašėlusių komedijų ir išprotėjusių nuotykių gerbėjų laukia filmas „Projektas X“. Atsakykite į konkurso klausimą ir galbūt jums nusišypsos laimė laimėti kvietimus į šį filmą!

Filmo „Džonas Karteris“ KLAUSIMAS: Kokią moterį Marse sutinka filmo herojus?

Filmo „Projektas X“ KLAUSIMAS: Kokiame mieste surengiamas legendinis vakarėlis?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų.

Nepamirškite parašyti savo vardo, miesto, kuriame gyvenate, ir telefono numerio. Laimėtojus informuosime asmeniškai. Sėkmės!

VIDEO: John Carter Trailer 2
VIDEO: PROJEKTAS X - kinuose nuo kovo 9 d. (lietuviškai titruotas anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius