Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 09

Laimėk filmų „Šalutinis efektas“ ir „Polas“ prizus! (baigėsi)

Sveiki, mieli kino konkursų gerbėjai! Ar jau spėjote pasimėgauti vasaros malonumais? Ar vis dar yra noro užsidaryti vėsioje kino salėje su geru filmu? Jei taip, šią savaitę kviečiame jus laimėti filmų „Šalutinis efektas“ ir „Polas“ prizus!
Aktorius Bradley Cooperis filme „Šalutinis efektas“
Aktorius Bradley Cooperis filme „Šalutinis efektas“ / GPĮ nuotr.

Už praėjusios savaitės teisingus atsakymus burtų keliu buvo išrinkti laimėtojai. Kvietimus į filmą „Linkolno advokatas“ laimėjo Gabrielius, Evaldas ir Vita, o nemokamai kino juostą „Slaptas ženklas“ pamatys Alisa, Gerda ir Nojus. Tuo tarpu filmo „Kung Fu Panda 2“ prizus dovanojame Evai, Monikai ir Ignui. Sveikiname visus laimėtojus!

Jau nuo šio savaitgalio Lietuvos kino teatruose pasirodo dėmesį prikaustantis trileris „Šalutinis efektas“. Už teisingą atsakymą apie šį filmą pretenduojate laimėti kvietimą sau ir draugui į šios kino juostos peržiūrą arba originalius filmo marškinėlius!

Ir tai – dar ne viskas. Kitą savaitgalį pašėlusių komedijų gerbėjus suvilios žavus ateivis Polas, priversiantis žiūrovus kvatotis iš savo poelgių. Siūlome pasiruošti šiai premjerai ir laimėti originalius šio kino filmo marškinėlius!

Filmo „Šalutinis efektas“ KLAUSIMAS: Kaip vadinasi stebuklinga piliulė?

Filmo „Polas“ KLAUSIMAS: Į kokį festivalį susiruošė filmo herojai?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, miesto, kuriame gyvenate, ir telefono numerio. Laimėtojus informuosime asmeniškai. Sėkmės!

VIDEO: Limitless Trailer 2011 HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius