Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 21

Laimėk kvietimus į du vasariškus filmus ir Kauno zoologijos sodą! (video)

Sveiki, mieli ir brangūs skaitytojai. Kino konkursas stengsis kompensuoti liūdesį dėl lietingų vasaros dienų ir pasiūlyti jas praleisti jaukioje kino teatro salėje. Šią savaitę siūlome jums laimėti ne tik kvietimus į veiksmo trilerį „A komanda“ ir komediją visai šeimai „Žvėrelių maištas“, bet ir bilietus į Kauno zoologijos sodą!
Filmas „Žvėrelių maištas“
Filmas „Žvėrelių maištas“ / Kadras iš filmo

Tačiau pirmiausia norime pasidžiaugti su skaitytojais, kurie jau laimėjo kvietimus į praėjusios savaitės filmus. Kino juostos „Karštasis kubilas – laiko mašina“ nemokamas seansas atiteko Viktorijai, Danielei ir Kęstui, o pas žaliąjį Šreką keliaus Indrė, Mindaugas ir Aleksas. Sveikiname laiminguosius!

Vasaros atostogoms puikiai tiks filmas visai šeimai „Žvėrelių maištas“, kuriame gyvūnėliai įrodys kaip sugeba protestuoti prieš jiems iškilusią grėsmę. Už teisingą atsakymą į konkurso klausimą jūs galite laimėti du kvietimus į šį nuotaikingą filmą arba bilietą į Kauno zoologijos sodą!

Ir tai – dar ne viskas. Veiksmo trileris „A komanda“ bando ne tik sukelti nostalgiją, bet ir padovanoti įspūdingų vaizdų. Norintys juos pamatyti nemokamai, kviečiami siųsti mums teisingus atsakymus į konkurso klausimą ir tikėtis sėkmės!

Filmo „Žvėrelių maištas“ KLAUSIMAS: Kokį pastatą vietoj žvėrelių namų nori pastatyti verslininkai?

Filmo „A komanda“ KLAUSIMAS: Prieš kiek metų parodyta paskutinė legendinio serialo „A komanda“ serija?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: The A-Team 2010 New Extended Movie Trailer [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius