Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 24

Laimėk kvietimus į filmus „Iš kur tu žinai?“ ir „Piktas vairuotojas“!

Labas, mieli kino bičiuliai! Nors žiema jau traukiasi, užleisdama vietą pavasariui, jūsų aktyvumas išlieka toks pats didelis. Tai, žinoma, labai džiugina ir mes nesiruošiame likti skolingi – laiminguosius įvertinsime vertingais kino prizais! Šią savaitę kviečiame laimėti kvietimus į filmus „Iš kur tu žinai?“ ir „Piktas vairuotojas“.
Nicolas Cage'as filme „Piktas vairuotojas 3D“
Nicolas Cage'as filme „Piktas vairuotojas 3D“ / Kadras iš filmo

O už praėjusios savaitės kino konkursą norime apdovanoti tuos, kurie atsiuntė teisingus atsakymus į konkurso klausimus ir kuriems sėkmę lėmė mūsų ištraukti burtai. Kvietimus į filmą „Kovotojas“ laimėjo Skaistė, Erika, Medas ir Linas, o šio filmo originalius marškinėlius dovanojame Vaidotui. Nemokamai kino juostos „Biutiful“ kviečiame pasižiūrėti Mindaugą, Iloną ir Stasį, o kvietimus į „Vykrutasus“ laimėjo Audronė, Remigijus, Renaldas ir Inga. Sveikiname visu laiminguosius!

Nuo šio savaitgalio kino teatruose pasirodo naujas veiksmo trileris „Piktas vairuotojas“, kuriame žaibišku greičiu laksto Holivudo žvaigždė Nicolas Cage'as. Už teisingą atsakymą į konkurso klausimą galite laimėti kvietimą sau ir draugui į šį filmą.

O taip pat siūlome laimėti nemokamą patekimą į romantinę komediją „Iš kur tu žinai?“, kurioje galėsite stebėti sunkiai išsprendžiamą meilės trikampį. Taigi išsirinkite, kurį filmą norite pamatyti nesumokėję nė cento, atsakykite į klausimą ir laukite gerų žinių iš mūsų!

Filmo „Piktas vairuotojas“ KLAUSIMAS: Kokia Miltono giminaitė pagrobiama filme?

Filmo „Iš kur tu žinai?“ KLAUSIMAS: Kokį sportą kultivavo Liza?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius