Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 16

Laimėk kvietimus NET į keturis filmus! (video)

Sveiki, mieli skaitytojai! Šią savaitę oficialiai skelbiame kino švente, nes naujasis kino konkursas nušluos visus iki šiol buvusius rekordus ir pasiūlys jums laimėti NET keturių naujų filmų prizų!
Filmas „Nevaldoma grėsmė“
Filmas „Nevaldoma grėsmė“ / Kadras iš filmo

Prieš pradedant vardyti, ką galite laimėti, pirmiausia norime pasveikinti Ainį, Alvydą ir Jevgenijų, kurie nemokamai pamatys filmą „Vingiuotas kelias namo“ bei Živilę ir Bernardą, už praėjusios savaitės teisingą atsakymą laimėjusius kvietimus į filmą „Iliuzionistas“!

Trilerių mėgėjus šią savaitę kviečiame laimėti kvietimus į pasirinktą kino juostos „13“ seansą. Čia išvysite, kokie žiaurūs ir pavojingi žaidimai vyksta pogrindžio pasaulyje...

Pirmenybę teikiantiems romantinėms komedijoms taip pat turime ką pasiūlyti šią savaitę. Kino juosta „Lengvabūdė pirmūnė“ nukelia į mokyklą ir parodo, kaip galima kovoti su patyčiomis ir apkalbomis. Norėdami laimėti kvietimus į šį filmą, bandykite teisingai atsakyti į šio filmo konkurso klausimą!

Pasijuokti į Lietuvos kino teatrus kviečia ir dar viena naujiena – komedija „Ir vėl tu!“. Joje žiūrovai galės stebėti, kas nutinka, kai po daugelio metų vienoje vietoje herojės sutinka savo priešes, kurios pretenduoja tapti giminėmis...

Na, o tie skaitytojai, kurie pasiilgo įtempto siužeto veiksmo filmų privalo dalyvauti kino juostos „Nevaldoma grėsmė“ konkurse su charizmatiškuoju Denzeliu Washingtonu! Kaip sustabdyti per šalį didžiuliu greičiu lekiantį traukinį ir išvengti žiaurios katastrofos? Bandykite teisingai atsakyti į konkurso klausimą ir galbūt jau netrukus tai pamatysite savo akimis kino teatre!

Filmo „13“ KLAUSIMAS: Kokios lažybos vyksta pogrindyje?

Filmo „Lengvabūdė pirmūnė“ KLAUSIMAS: Kokios pagalbos paprašo Brendonas?

Filmo „Ir vėl tu!“ KLAUSIMAS: Koks pagrindinės herojės brolio vardas?

Filmo „Nevaldoma grėsmė“ KLAUSIMAS: Ko prikrautas traukinys, kurį būtinai reikia sustabdyti?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: 13 (2010) Official Trailer (RUS)
VIDEO: „Lengvabūdė pirmūnė“ / „Easy A“
VIDEO: You Again - Trailer
VIDEO: „Nevaldoma grėsmė“ / „Unstoppable“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius