Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 19

Laimėk trigubus kino prizus! (video)

Labas, mieli skaitytojai kinomanai! Kada paskutinį kartą buvote kino salėje? Naujas kino konkursas gali tapti puikiu pretekstu vėl joje apsilankyti!
Filmo „Pradžia“
„Pradžia“ / Kadras iš filmo

Tačiau pirmiausia būtinai turime apdovanoti praėjusios savaitės laiminguosius – kvietimus į filmą „Užtemimas“ laimėjo Rūta, Joris ir Simona. Linkime paslaptingo reginio!

Naujasis kino konkursas bus itin dosnus – už teisingą atsakymą į konkurso klausimą galite laimėti net trijų naujų kino juostų prizus, todėl susigundykite dalyvauti!

Siūlome jums iš anksto pasiruošti ir laimėti kvietimą sau ir draugui į įtempto siužeto veiksmo filmą „Grobuonys“, kuris Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti nuo liepos 30 dienos!

Nuo penktadienio didžiuosiuose kino ekranuose pasirodo mistinis trileris „Pradžia“ su žaviuoju Leonardo DiCaprio. Kviečiame jus laimėti šio filmo, kuriam jau dabar žadama sėkmė, originalius marškinėlius ir kepuraitę!

Na, o jeigu dar nespėjote pamatyti vyriškos nuotykių dramos „Centurionas“ – galite dar suspėti laimėti kvietimą į šį įsimenantį filmą! Taigi išsirinkite, kurio prizo norite labiausiai, atsakykite į konkurso klausimą ir tegul jums šypsosi fortūna!

Filmo „Grobuonys“ KLAUSIMAS: Kur visuomenė išsiunčia žiauriausius nusikaltėlius?

Filmo „Pradžia“ KLAUSIMAS: Kur dirba L.DiCaprio herojus?

Filmo „Centurionas“ KLAUSIMAS: Į kokios genties nelaisvę patenka pagrindinis herojus?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: Predators Trailer
VIDEO: 'Inception' Trailer 2 HD
VIDEO: Centurion Trailer 2010

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius