-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 03

Laimėk trijų naujausių filmų prizus! (video)

Sveiki gyvi, kino mylėtojai. Atėjo laikas apdovanoti praėjusios savaitės konkurso nugalėtojus ir pakviesti jus rungtis dėl naujų kino dovanų. Šįkart siūlome jums laimėti trijų filmų – juodosios komedijos „Kaip suomiai Kalėdų senelį...“, trilerio „Trys įtemptos dienos“ ir filmo visai šeimai „Narnijos kronikos: „Aušros užkariautojo“ kelionė“ prizus!
Filmas „Trys įtemptos dienos“
Filmas „Trys įtemptos dienos“ / Kadras iš filmo

Ačiū už jūsų laiškus ir už daugybę teisingų atsakymų – iš jų burtų keliu išrinkome praėjusios savaitės laimėtojus. Siaubo trilerį „Piranijos 3 D“ nemokamai pamatys Kazys ir Lukas, į istorinį filmą „Agora“ keliaus Mažvydė ir Aleksandras, į filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 1 dalis“ peržiūrą kviečiame Roką ir Irmą, originalią šio filmo kepuraitę dovanojame Martynui, marškinėlius – Ainiui, o pasižiūrėti dramą „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ kviečiame Moniką ir Stasį. Sveikiname jus visus!

Tačiau nelaimėjusiems nuliūsti tikrai neverta – šįkart kviečiame jus pasilinksminti, o gal – pasibaisėti gerąja to žodžio prasme juodąja komedija „Kaip suomiai Kalėdų senelį...“. Teisingai atsakykite į konkurso klausimą, laimėkite kvietimus ir sužinokite, ką iš tiesų slepia šis mistinis personažas ir kaip prie to prisidėję suomiai.

Įtempto siužeto mėgėjus kviečiame laimėti trilerio „Trys įtemptos dienos“ originalius marškinėlius. Juos laimėjus – garsusis aktorius Russelas Crowe'as jums rodysis ne tik kino ekrane, bet ir ant jūsų krūtinės.

O visą šeimą kviečiantis į kino teatrus filmas „Narnijos kronikos: „Aušros užkariautojo“ kelionė“ siūlo mažiesiems žiūrovams laimėti originalų filmo tušinuką, kurio viduje plaukioja vienas filmo herojų. Taigi teisingai atsakykite į norimus klausimus ir laukite gerų žinių iš mūsų!

Filmo „Kaip suomiai Kalėdų senelį...“ KLAUSIMAS: Kas iš tiesų yra Kalėdų senelis?

Filmo „Trys įtemptos dienos“ KLAUSIMAS: Kas sujaukia pagrindinio herojaus šeimyninį gyvenimą?

Filmo „Narnijos kronikos: „Aušros užkariautojo“ kelionė“ KLAUSIMAS: Kelintas tai filmas apie Narnijos šalį?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: „Kaip suomiai Kalėdų Senelį…“ / „Rare Exports: A Christmas Tale“)
VIDEO: The Next Three Days Movie Trailer Official (HD)
VIDEO: Official Trailer -The Chronicles Of Narnia - Voyage Of The Dawn Treader | Releases On 3rd Dec

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius