Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2021 01 16

#LEMovies: geriausi 2020-ųjų serialai

Neaišku, kaip bus kitais metais, nes juk COVID-19 sustabdė daugelio kino studijų darbą, bet 2020-aisiais pas #LEMovies užderėjo net 97 #Recom serialai. Todėl teko gerai pasukti galvą, kaip jums juos pateikti. O bus taip. Pirmiausia – Top10. Tada – alternatyvus, keistas ir netikėtas Top10 Alternative. Ir tada visų serialų sąrašas pagal žanrus.
TV žiūrėjimas
TV žiūrėjimas / 123RF.com nuotr.

Gero žiūrėjimo, ekrano bičiuliai. Ir nepykit, kad nerašau apie turinį, o tik apie emocijas, kurias man jis sukėlė. Juk blogiausias kritiko priešas, spoilas.

10. Breeders – Veisėjai – Hulu

Parduotuvėje mažas indigo monstras raitosi ant grindų? O jūs norit jam įspirt taip, kad nulėktų tiesiai į mašinų stovėjimo aikštelės šiukšlių konteinerį?

Kavinėj supermama plepa su draugėm, o jos nuostabukas, tik ką paliejo jūsų kavą jums ant xxx? Norėtumėt jį deep fryint ir tada sušerti šunims?

Hipsteris tėvelis paskendęs telefone, o jo mažasis genijus tik ką sušėrė stalo riešutus jūsų alergiškam vaikui? Turbūt dabar jūs labiausiai norite jį nutepti riešutų sviestu, ištepti medumi, tada įmerkti į uogienę, apibarstyti cukraus pudra, įkišti į subinę obuolį ir išmesti iš malūnsparnio taigoj, kai meškos keliasi iš miego?

Tada jums patiks ši Hulu komedija, kur tėvai nebūtinai dievina savo vaikus. Myli, bet bent jau ne mamos tigrės akla meile. Freemanas kaip visuomet osom. O aš labai paprašysiu jautrių tėvelių šįkart nesivadovauti mano rekomendacijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius